AJMO SADA FAJRONT! Popovića napušta DUGOGODIŠNJI VODITELJ Granda: Evo u kakvim su odnosima ostali!
Saša Popović, Foto: Printscreen

ode i on

AJMO SADA FAJRONT! Popovića napušta DUGOGODIŠNJI VODITELJ Granda: Evo u kakvim su odnosima ostali!

Popularni voditelj ubuduće će raditi na BN televiziji, a njegova nova emisija startuje posle Nove godine

Objavljeno:

Goran Čomor od Nove godine više neće biti zaštitno lice Grand TV, na kojoj je vodio „Grand koktel“, već ćemo ga ubuduće gledati na BN televiziji.

Bolja ponuda i uslovi konkurentske medijske kuće bili su glavni razlog zbog kojeg je popularni voditelj odlučio da promeni poslodavca. U „Grandu“ je proveo nekoliko uspešnih sezona, o čemu svedoči gledanost njegove emisije, ali, ipak, kako nam je rekao, promene su uvek dobrodošle, pogotovo ako su nabolje.

foto: Sonja Spasić

- Tačno je da prelazim na BN već od Nove godine. Emisija će biti drugačijeg koncepta, još smo u razradi svega toga. Čak ne znam ni tačan naziv, da li će se zvati „Fajront“ ili nešto slično tome. Uglavnom, odluku sam doneo zato što su mi ponuđeni bolji uslovi, a to je u našem poslu sasvim normalno i često. Niko se nije naljutio, naravno, sa „Grandom“ sam ostao u dobrim odnosima i tako će biti i ubuduće - kaže Čomor.

foto: Printscreen

Snimanje nove Goranove emisije biće u Bijeljini, gde se i nalazi televizija, pa smo ga stoga pitali da li će biti problem da ubedi goste da putuju iz Beograda do susedne republike.

- Ma neće, verujte mi. Ja mogu i u Zanzibar da odem, oni će opet dolaziti kod mene. Imamo takav odnos, zaista. Evo, već sada znam da ću u prvim emisijama imati nekoliko sjajnih gostiju, vrlo popularnih i zvučnih imena - završava Čomor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.