SEVERINA NIJE JEDINA MAJKA KOJOJ SU ODUZELI DETE: I ove pevačice su izgubile starateljstvo nad svojom decom! (FOTO)
Foto: Printscreen

borba!

SEVERINA NIJE JEDINA MAJKA KOJOJ SU ODUZELI DETE: I ove pevačice su izgubile starateljstvo nad svojom decom! (FOTO)

Viđaju naslednike po tačno određenom modelu, koji su utvrdile institucije

Objavljeno: 19:34h

Na domaćoj sceni poslednjih godina nekoliko puta se dešavalo da majke koje se bave estradnim poslom ostanu bez svoje dece, tako što im je sud oduzeo starateljstvo.

foto: Printscreen Youtube

Prva na spisku bila je Maja Nikolić koja je 2011. godine izgubila starateljstvo nad svojim sinom Lazarom, za kog se i danas bori protiv bivšeg supruga Vuka Kandića.

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - govorila je Maja.

foto: Stefan Jokić

Takođe, nekadašnja članica grupe ,,Modelsice" Ivana Stamenković Sindi izgubila je borbu za starateljstvo nad svojom ćerkom Petrom. Iako se tada pisalo da je Stamenkovićeva pretrpela porodično nasilje, starateljstvo i dalje pripada njenom bivšem.

foto: Printscreen/Instagram

Poslednja u nizu koja je izgubila rat protiv zakona je Severina Kojić, koji je slučaj izgubila protiv bivšeg supruga srpskog biznismena Milana Popovića. Severini je izrečena privremena mera oduzimanja starateljstva nad detetom.

- Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - ispričala je Severina gušeći se u suzama, navodi hrvatski "Jutarnji list".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.