OGLASILA SE SEVERININA NAJBOLJA DRUGARICA: Nema više pravde! Kako će Aleksandar bez Seve, MAMA JE SAMO JEDNA (FOTO)
Foto: Printscreen

cela hrvatska se podigla

OGLASILA SE SEVERININA NAJBOLJA DRUGARICA: Nema više pravde! Kako će Aleksandar bez Seve, MAMA JE SAMO JEDNA (FOTO)

Iva Radić je razočarana u sudstvo, ali i zabrinuta za malog Aleksandra i Severinu

Objavljeno:

Najbolja prijateljica Severine Kojić, bivša manekenka i vlasnica modnog portala Iva Radić razočarana je zbog odluke sudije Tee Golub, koja je donela privremenu meru po kojoj će sin pevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

foto: Instagram

- Ne verujem više u pravdu. Kako? Mama je samo jedna - napisala je Radić pored snimke na kojoj se u pozadini čuje Severinina pesma "Rođeno moje".

foto: Printscreen

Severinin advokat Mate Matić rekao je za Index da odluka suda odmah stupa na snagu. To znači da bi Severina već danas trebala sina predati ocu, koji ga može odvesti i u Srbiju.

Matić nam je rekao da nema temelja za takvu odluku te da će poduzeti sve pravne mere kako bi sprečili Popovića da sina odvede u Srbiju.

foto: Printscreen

Popović je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina tvrdi da je on to napravio bez njene suglasnosti. Dodala je da je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.