I BANETOVA NAJVEĆA LJUBAV JE PREMINULA: Nakon reperove smrti otkrivena OGROMNA MISTERIJA iz života!
Foto: Printscreen

vest pogodila celu srbiju

I BANETOVA NAJVEĆA LJUBAV JE PREMINULA: Nakon reperove smrti otkrivena OGROMNA MISTERIJA iz života!

Njegova najveća ljubav, Ksenija Pajčin, preminula je takođe mlada

Objavljeno:

Bane Kovačević preminuo je sinoć nakon operacije srca, a ostaće upamćen po brojnim hitovima koje je otpevao sa grupom “187”.

Grupa “187” devedesetih godina nizala je hitove koji se i danas rado slušaju, a njegovu karijeru su obeležile pesme kao što su “Nikada nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih”, i mnoge druge... Grupu su činili Marko Janković, Peđa Radosavljević i Bane Kovačević, a nakon prekida saradnje svako od njih krenuo je svojim putem dok je Bane nastavio da se samostalno bavi muzikom.

foto: Printscreen

Bane je inače važio za jednog od najvećih frajera na estradi, a bio je u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Nedavno je napravio pesmu kao vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je njegovoj nekadašnjoj devojci Kseniji.

foto: Printscreen

O reperu se dugo ništa nije znalo, sve dok na svom profilu na Fejsbuku krajem jula ove godine nije objavio da se borio sa teškom bolešću, ali i da je iz te borbe izašao kao pobednik. Bivši reper tada se slikao ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu je tada imao gazu, te se moglo naslutiti da je imao hiruršku intervenciju.

- Borba je završena, izašao k’o pobednik - napisao je tada Bane u opisu fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.