KAKO SU CECA I ANASTASIJA REAGOVALE KADA SU SAZNALE DA ĆE SE RODITI SIN: Pevačica vrisnula, a sestra poručila OVO
Foto: Instagram

LEPE VESTI

KAKO SU CECA I ANASTASIJA REAGOVALE KADA SU SAZNALE DA ĆE SE RODITI SIN: Pevačica vrisnula, a sestra poručila OVO

Dva dana posle svadbe Bogdana i Veljko Ražnatović saznali su da će postati roditelji dečaka, a oko imena nije bilo mnogo dileme, pa će se budući naslednik zvati Željko, po pokojnom suprugu Svetlane Ražnatović.

Objavljeno:

Radost porodice Ražnatović se uvećava iz dana u dan. Utisci nakon venčanja koje se održalo 24. novembra u Beogradu još se nisu slegli, a stigla je prelepa vest za novopečeni bračni par. Bogdana Ražnatović je nakon redovnog lekarskog pregleda dobila rezultate prednatalnog, testa koji je radila pred venčanje, a rezultat je pokazao da nosi dečaka.

- Bogdana je bila izložena velikom naporu nekoliko dana pred svadbu, a i na sam dan venčanja, pa je otišla na redovan pregled kako bi utvrdila da li je sa bebom sve u redu - otkriva izvor blizak porodici Ražnatović za Srpski Telegraf i dodaje kako je Cecina snajka, nakon provere opšteg stanja trudnoće, dobila rezultate prednatalnog testa za utvrđivanje pola deteta:

foto: Filip Plavčić

- Veljko i Bogdana sa nestrpljenjem su čekali da saznaju pol bebe i konačno im se ukazala prilika za to.

Na veliku radost bračnog para Ražnatović, rodiće se naslednik, a oko imena nije bilo mnogo dileme.

- Svi u porodici su želeli da Bogdana rodi muško. Na ovaj način Veljko će obnoviti uspomenu na tragično nastradalog oca Željka Ražnatovića Arkana - ističe naš izvor.

- Nije bila tajna da će ukoliko dobije sina, mladi Ražnatović svom nasledniku dati ime po pokojnom ocu, ali do sada nije bilo pouzdanih informacija šta Ražnatovićka nosi. Više nema dileme, a mali Željko stiže kao pojačanje u poznatu porodicu.

foto: Printscreen Instagram

Buduća baka Svetlana i tetka Anastasija, nakon roditelja, prve su saznale vest da Bogdana nosi dečaka.

- Ceca i Anastasija saznale su za predivnu vest putem telefona. Svetlana se javila, a Veljko je povikao: "Muško, mama! Boca će roditi malog Željka!" Folk diva je od sreće kriknula, a onda je vezu preuzela buduća tetka Anastasija, koja je čestitala budućim roditeljima: "Čestitam, dragi moji roditelji! Tata nas sigurno posmatra i preponosan je! Ljubi mi Bogdanu!" - otkriva izvor za Srpski Telegraf blizak porodici.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.