Rada napokon progovorila o životnoj drami: Evo zašto sam išla kod psihijatra i pila lekove za smirenje! (FOTO)

iskreno!

Rada napokon progovorila o životnoj drami: Evo zašto sam išla kod psihijatra i pila lekove za smirenje! (FOTO)

Rada Manojlović je priznala da je pila lekove i išla kod psihijatra, a otkrila je i koji događaj je doveo u tako loše stanje....
Objavljeno:

Popularna pevačica, Radmila Manojlović otkrila je sa kakvim se sve problemima susretala u dosadašnjoj karijeri. Jelena Gerbec surovo je ismejala Radu Manojlović zbog nečega što se dešava svim ženama! (FOTO)

Tridesetogodišnja pevačica je trenutno član žirija “Pinkovih zvezda” i odlično se snašla u ovoj ulozi, iako samo menja Harisa Džinovića. Rada je rekla da iako se pričalo da posećuje psihijatra, to nije baš tačno. - To je malo preuveličano jer nisam išla kod psihijatra, ali i da jesam ne bih imala problem da to i kažem. Kod nas je najveća sramota ići kod ginekologa i psihijatra, ali ja se ne slažem sa tim, bila je iskrena Rada. Pevačica je objasnila da je imala problema: - Desilo se to da sam prošle godine ostala bez glasa. Nedeljama sam odlazila na lekarske preglede, ali su ustanovili da nemam nijedan zdravstveni problem, da su mi glasne žice idealne, a ja nisam mogla da pevam. Počela sam da idem kod profesora pevanja Borisa Nikolića koji je završio i psihologiju pevanja i on mi je mnogo pomogao. Rada je objasnila da je sa Borisom Nikoilićem u početku razgovarala o svom detinjstvu i odnosu u porodici. - Vrlo brzo je otkrio da je strah uzrok mog problema, a uz razgovore smo polako počeli da radimo vežbe pevanja. Posle tri meseca sam pustila glas i pevala kao da se ništa nije dogodilo, rekla je pevačica.
Rada Manojlović je priznala da joj je to bio najteži period u karijeri i dodala: - Osećala sam se uplašeno i bespomoćno jer glas je ipak moj instrument rada. Tada sam počela prvi put da pijem lekove za smirenje. (Espreso.co.rs / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.