HANKA PALDUM UČESTVOVALA U MUČENJU ŽENA U LOGORU! Šokantno otkriće trese BiH
Foto: Printscreen

bila je članica zelenih beretki

HANKA PALDUM UČESTVOVALA U MUČENJU ŽENA U LOGORU! Šokantno otkriće trese BiH

Osim što je mučila žene, uzimala je i taoce

Objavljeno:

Već se ranije šuškalo o spisku ljudi iz javnog života koji se terete za navodno najstrašnije zločine počinjene nad Srbima u okupiranom Sarajevu za vreme opsade grada od 1992. do 1995. godine.

Na pomenutom spisku nalazi i pevačica Hanka Paldum. Za nju se navodi da je navodno bila članica Zelenih beretki te da je uzimala taoce i učestvovala u stvaranju logora u Osnovnoj školi “Slobodan Vuković”. U tom je logoru, dodaje, učestvovala u mučenju žena.

foto: Pritnscreen

Glumac Josip Pejaković je, navodi se u dokumentu, bio navodno starešina jednog od spratova zatvora u Sarajevu, gdje je “mučio i likvidirao zatvorenike Srbe.”

Na spisku je legendarni pevač grupe Indexi Davorin Popović zvani Pimpek. Njega Dokumentacijski centar tereti da je bio “pripadnik HOS-a”.

foto: Printscreen

Naravno, sve ovo demantovano je više puta i svakome ko ima “tri čiste” glavi jasno je da se radi o “neprijateljskoj propagandi”.

Zanimljivo je da se ova i ovakve priče i pričice svako malo počnu povlačiti po štampi “s one strane Drine”, kako bi se, valjda, izjednačila krivica za sve što se dešavalo devedesetih na području bivše nam zajedničke države.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Portal Depo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.