OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA KOJA JE UHVATILA BOGDANIN BIDERMAJER: Lepotom obara s nogu, a ćerka je poznatog fudbalera!
Foto: Printscreen Instagram

njoj se posrećilo!

OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA KOJA JE UHVATILA BOGDANIN BIDERMAJER: Lepotom obara s nogu, a ćerka je poznatog fudbalera!

Anastasija je ostala u šoku!

Objavljeno: 21:12h

Svi su se pitali ko će uhvatiti bidermajer na jučerašnjem venčanju Bogdane i Veljka Ražnatovića i buket belih ruža završio je u rukama poznate naslednice.

Reč je po Anastasijinoj drugarici Tari Milutinović koju je javnost upoznala 2013. kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog slavnog dede.

Hola família ?

A post shared by Tara Milutinovic (@tmilutinovic) on

Tara je rado viđen gost u domu naše muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a njeno prijateljstvo sa Anastasijom Ražnatović traje godinama.

Kada je došao važan dan za Veljka Ražnatovića, Tara je slavila sa poznatom porodicom. A s obzirom na to da je u njenim rukama završio bidermajer, imaće i posebnu uspomenu sa svadbe decenije.

Inače, ona je unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. Bora Milutinović (75) koji je 1954. počeo juniorsku, a 1976. završio seniorsku igračku karijeru, igrao je za brojne klubove: Partizan, Vintertur, Monako, Nicu, Ruan, Pumas UNAM.

Kao trener, iako nikada nije igrao za reprezentaciju, vodio je sedam različitih nacionalnih timova, a pet različitih fudbalskih reprezentacija: Meksiko, Kostariku, SAD, Nigeriju i Kinu vodio na pet različitih Svetskih prvenstava.

"Vidimo se u finalu", krajnje simbolično piše u opisu Instagram profila Borine unuke.

Tara koja na ovoj društvenoj mreži ima oko 28 hiljada pratilaca, interesovanje privlači i zbog veoma atraktivnog izgleda. Markantna brineta u svojim rukama ima diplomu Ekonomskog fakulteta, a jedna diploma joj nije bila dovoljna.

?

A post shared by Tara Milutinovic (@tmilutinovic) on

Upisala je studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Branislava Lečića.

Tara je prošle godine sa klasom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu izvela ispitnu predstavu "Žabar". Leka je pažljivo gledao studente.

A u priči o Tari Milutinović postoji još jedan važan podatak. I Tarinu mamu odlično poznajete.

Ona je nasljednica Dragane Milićević, poznatog televizijskog lica, nekadašnje glavne i odgovorne urednicei direktorke "Studija B".

Dragana je kćerku Taru dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. Sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka emisije “Intervju gledalaca” ima još jednu ćerku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.