CECINIH RODITELJA NIKAD NEMA U JAVNOSTI, A NA SVADBI SU IMALI POSEBNU ULOGU: Evo KAKO IZGLEDAJU Mira i Sloba (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

USKORO POSTAJU PRABABA I PRADEDA

CECINIH RODITELJA NIKAD NEMA U JAVNOSTI, A NA SVADBI SU IMALI POSEBNU ULOGU: Evo KAKO IZGLEDAJU Mira i Sloba (FOTO)

Cecini roditelji su juče primali čestitke zbog dolaska snajke, a sada ih čeka jedna od najlepših uloga - prabake i pradeke

Objavljeno:

Ceca Ražnatović često u javnosti ističe da najveću podršku u životu ima od svojih roditelja, Mire i Slobodana Veličkovića. Njih dvoje ne možemo često da vidimo na javnim događajima, ali su na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović privukli pažnju.

Naime, deka i baka su imali posebnu ulogu u Titelu. Deka je učestvovao u kupovini mlade, dok je baka zajedno sa Anastasijom i Cecom lomila pogaču i ispred mladine kuće bila deo svih običaja.

foto: Filip Plavčić

Veljko Ražantović je nakon kupovine mlade uzviknuo: "Gde je moja baka" i izljubio se sa njom i time pokazao koliko je vezan za njih.

Cecini roditelji su juče primali čestitke zbog dolaska snajke, a sada ih čeka jedna od najlepših uloga - prabake i pradeke.

Ceca Ražnatović rođena je 14. juna 1973. godine u Prokuplju, a odrasla u selu Žitorađa kraj Prokuplja. Mama Mira bila je seoska učiteljica, a otac Slobodan mašinbravar i trgovac.

foto: Sonja Spasić

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, čijoj sreći kada je dobila sedamnaest meseci mlađu sestru Lidiju, nije bilo kraja.

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće - evocirala je jednom uspomene.

foto: Printscreen

Iako je muzičku crtu povukla na majku, u Žitorađi se uvek pričalo da Ceca najviše liči na svog oca.

- Tata i ja smo mnogo slični jer smo pitomi i veseli ljudi. Agresivni smo jedino kada je fudbal u pitanju. Volimo i pesmu, i tu mi otac najviše pomaže. Uvek se nasmejem kada sluša neku moju pesmu na radiju ili TV-u jer kaže: "Evo, peva moja dalja rođaka iz Beograda".

Bonus video

PALMA I VELJKO SE POTUKLI NA SVADBI: Bokser izudarao političara!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.