DARKO MITROVIĆ POSLE SMRTI ŽENE BRZO NAŠAO DEVOJKU: Zbog njihovog ljubakanja na Instagramu ODVALJUJU GA OD ŽIVOTA!
Darko Mitrović, Foto: Printscreen Instagram

KO JE U PRAVU?

DARKO MITROVIĆ POSLE SMRTI ŽENE BRZO NAŠAO DEVOJKU: Zbog njihovog ljubakanja na Instagramu ODVALJUJU GA OD ŽIVOTA!

Voditelj "Mentalnog razgibavanja" opet je zaljubljen pošto je krajem prošle godine preminula njegova supruga Snežana s kojom je bio 22 godine u braku.

Objavljeno:

Poznati voditelj Darko Mitrović ne krije svoju ljubav i slike s partnerkom objavljuje na Instagramu.

"Crvena srca, moja Sale, emotikon sveta" i slične opise stavlja ispod zajedničkih fotografija na kojima sve pršti od ljubavi, osmeha i sreće.

Sit daun❤️❤️

A post shared by Darko Mitrović (@komandant_dark) on

Fotografiju pokojne supruge Snežane, s kojom ima tinejdžera Nemanju, na svom profilu objavio je 20. juna kad je bilo šest meseci od njene iznenadne smrti.

Međutim, od tada počeo je da postavlja samo slike s novom devojkom.

Život ide dalje, kažu neki, ipak ima i onih koji se s ovom konstatacijom nisu složili kao da je u pitanju njihov život. Naime, na Tviteru je nastao opšti rat zbog ljubavnog života komičara i voditelja.

Dok ga neki napadaju rečima "Zbog ovoga muškarci padaju u mojim očima. Ne možeš danas plakati za jednom a sutra se žvalaviti sa drugom...ovo je izdaja žene - napisala je tviterašica pod imenom Cka Tviteraska.

Mnogi su ispod njenog komentara branili njen stav, ali bilo je i onih koji su je oštro napali jer se meša u tuđ život:

- Pa šta je problem što je nastavio da živi? Nisu se razveli već ih je smrt razdvojila, nema natrag i koliko god tugovao i ma šta radio, ona se neće vratiti. Life goes on. (!ne budi glupa, ne prozivaj čoveka, ne znaš kroz šta prolazi)

I tu nije bio kraj, dok su se smenjivali komentari "za" i "protiv" Darkovog privatnog života, neko je rešio da "otkrije" ko stoji iza naloga koji je prvi potegao ovu priču, rečima da je u pitanju lažni bot koji iz nekog razloga napada na integritet voditelja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.