VELJKO JE PLATIO MLADU 20.000 EVRA, ALI ARKAN JE DAO BOGATSTVO: Od para Veličkovići mogli da žive do kraja ŽIVOTA
Foto: Printscreen

DA SE ZNA

VELJKO JE PLATIO MLADU 20.000 EVRA, ALI ARKAN JE DAO BOGATSTVO: Od para Veličkovići mogli da žive do kraja ŽIVOTA

Veljko Ražnatović je u Hramu Svetog Save rekao sudbonosno da svojoj izabranici Bogdani Rodić.

Objavljeno:

Ražnatović je došao u njeno rodno mesto Titel kako bi je kupio, kao što to nalažu stari običaji. Veljko je kupio mladu za 20.000 evra.

Pre 24 godine folk diva Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a venčanje je bilo proglašeno “svadbom decenije”.

foto: Printscreen

Nakon dva sata putovanja svatovi su tada stigli u Žitorađu, a potom je usledio tradicionalni srpski običaj gađanje jabuke iz puške. Tek iz šestog puta mladoženja je uspeo da obori malu jabuku. Usledila je kupovina mlade, a glavnu ulogu u toj priči imali su Arkan i Cecina rođenda sestra, Lidija Veličković, danas Ocokoljić. Arkan je prvo dao nekoliko štoseva nemačkih markaka, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo ogromna svota novca i skupocena narukvica od dijamanata. Ali to nije bilo dovoljno, te je mladoženja sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji.

Tada su procene bile da vrednost svih nabrojanih stvari prelazio iznos od pola miliona maraka.

Kada je mlada kupljena, započeo je tradicionalni običaj darivanja mlade, a potom je Cecu iz porodičnog doma izveo otac Slobodan. Odatle su se zaputili u Beograd u crkvu Svetog Arhangela Gavrila gde je bilo održano crkveno venčanje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.