Ko ovo radi trudnoj devojci?! Posle ovog otkrića Vladine majke, ne znamo kako je Milica još s njim!

Ali stvarno...

Ko ovo radi trudnoj devojci?! Posle ovog otkrića Vladine majke, ne znamo kako je Milica još s njim!

Majka kantautora Vlade Georgieva, Borka, otkriva jednu zaista šokantnu informaciju! Mada, ako se setimo šta se sve desilo do sada, ovo možda i nije iznenađenje!
Objavljeno:

Pevačeva majka kaže da je srećna što će postati baka i nada se da će Vlado uskoro snajku dovesti u porodičnu kuću u Crnoj Gori kako bi je videli. Pokidali bi i Vučića! Da su se ove face (i sise) kandidovale, sigurno bi pobedili na izborima!

Dragan Kadić
Iako nije dobrog zdravlja, Borku to nije sprečilo da sedna u avion i dođe na koncert u „Arenu“, gde je njen sin pevao pred više hiljada fanova. Ona se provodila u loži koncertne dvorane, gde se poverila prijateljici kako još nije upoznala Milicu, te da bi volela da se to desi nakon koncerta. - Zvali su me iz nekih novina ranije, pa su pisali kako sam rekla to i to o Milici... Evo, slikali su me dole ispred „Arene“, misle valjda da je sa mnom Vladina devojka. A ja je zapravo ni ne pozanjem. Nisam je još ni upoznala. Ona je dole sa Vladom i sestrom, iza bine - pretpostavljala je samo Borka, koja je sa suprugom Dragoljubom sedela u prvom redu. Ako se setimo kako je Vlada još ranije, prema pisanju domaćih medija, zavlačio Milicu za početak zajedničkog života, stalno smišljajući neki novi izgovor. I tome pridodamo da je nije upoznao ni sa majkom. Hm... Pa, neke devojke bi svog momka sigurno ostavile posle takvih stvari... Znamo je iz serija Mi nismo anđeli i Mješoviti brak, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Printscreen/Facebook
Društvo su joj pravili drugi sin Saša, unuke Vladana i Sofija sa drugaricama, dok je ona sve vreme pričala sa prijateljicom. Ponosna što će i od drugog sina dobiti unuče, pevačeva mama se raduje prinovi kojeg god pola da bude. Vladini roditelji očekuju i da će Milica Samardžija uskoro doći u Herceg Novi da je upoznaju, kako to i dolikuje. Vlado Georgiev udario Ivana Ivanovića jastukom! (VIDEO) - Dolazili su njih dvoje u Crnu Goru, ali su bili kod njega u kući, ne kod nas. A u nekim novinama je pisao da je Milica kod mene. Svašta! - buni se Borka zbog spekulacija koje nisu tačne. Iako bi volela da se sretne sa devojkom koja će njenom sinu podariti naslednika, kao i svaka majka, Borka poštuje odluku sina i prihvatiće da se sretne sa Milicom kada to on odluči. - Ma meni nije ni važno kada će on da nas upozna sa njom. Meni je važno da je on srećan. Da su oni srećni - ispravila se u poslednjem trenutku Borka Georgiev, koja nije skidala osmeh sa lica dok se poveravala prijateljici u loži. Kako i ne bi bila srećna, kada njen sin skoro deceniju nosi epitet večitog neženje, koji će očigledno moći i da ostane uz njegovo ime, jer pevač ne planira da stane na ludi kamen. Nakon što je priznao da će postati tata, on je istakao da se neće venčati jer mu taj papir ništa ne znači, te da ne robuje formalnostima. Podsećanja radi, ovaj miljenik žena je 14 godina mlađu izabranicu Milicu upoznao 2013. godine na snimanju spota za pesmu „Iskreno“, a vezu su do skoro držali u strogoj tajnosti. Par je često viđan u provodu, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, a nakon što je Milica ostala u drugom stanju, pevač je odveo na odmor u Italiju. Njih dvoje su prošlog leta i krstarili zajedno na njegovoj jahti, ali je bez obzira na sve nije upoznao sa svim prijateljima, a očiledno ni sa roditeljima. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.