SVADBA VELJKA RAŽNATOVIĆA I BOGDANE RODIĆ: Mladenci izgovorili sudbonosno DA! Ceca zvanično dobila SNAJKU!
Foto: Pritnscreen

SVADBA DECENIJE

SVADBA VELJKA RAŽNATOVIĆA I BOGDANE RODIĆ: Mladenci izgovorili sudbonosno DA! Ceca zvanično dobila SNAJKU!

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovaće se danas na večnu ljubav.

Objavljeno: 20:54h

Veljko i Bogdana čim su saznali da očekuju bebu, odmah su odlučili da se venčaju, a budući da su oboje veliki vernici, odlučili su da svadbu naprave pre Božićnog posta, 27. novembra.

Bogdana je prenoćila kod Cece u kući na Dedinju, gde su joj jutros stigli šminkeri, a oko devet sati bi trebalo da stigne u porodičnu kuću u Titelu.

Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno venčanje će se obaviti u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu,nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.

foto: Printscreen

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Poštovaće se svi običaji, Veljko će pucati u jabuku, otkupiće se mlada...

"Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati.

Od ranog jutra ispred kuće Ražnatovića okupila se muizika, pa ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedno veliko veselje.

Negde oko 9 sati Bogdana Rodić izašla je iz kuće Ražnatovića i zaputila se za Titel gde će Veljko tradicionalno doći da kupi mladu.

U Titelu je sve spremno za dolazak Veljka i svatova gde ćemo imati priliku da vidimo kako Ražnatović pogađa jabuku, ali i za koliko novca će se prodati mlada.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Ispred kuće Ražnatovića polako počinju da se okupljaju svatovi, kumovi, prijatelji, koji će zajedno sa veljkom uskoro poći po mladu.

Bogdanin otac se našalio s našom ekipom na terenu i rekao da prodaje svoju ćerku za 2, 3 stana u Beogradu.

foto: Filip Plavčić

Bogdana je oko 10.20 stigla u svoju porodičnu kuću u Titelu, odakle će po nju doći svatovi na čelu s Veljkom.

Bogdana je u Beograd otišla kako bi napravila frizuru i našminkala se.

1 / 8 Foto: Filip Plavčić

Oko 10.45 pred Bogdaninom kućom u Titelu počeli su da sviraju trubači, a svakog trenutka se očekuje da počnu da pristižu svatovi, čije je okupljanje zakazano za 11.00 Časova.

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

Ceo Titel je izašao na ulicu da dočeka mladoženju koji kreće iz Beograda po mladu, a meštani igraju uz Cecine pesme.

1 / 1 Foto: Filip Plavčić

Oko 11.00 časova iz kuće su izašli Bogdanini roditelji i sestra Nataša, koja je obukla belu haljinu, što i nije običaj da neko pored mlade bude obučen u belo na svadbi.

foto: Printscreen

Svatovi iz Beograda su se uputili za Titel oko 11.00 časova, a Ceca i Anastasija Ražnatović su doterane ušle u autobus, u kome su napravili pravu žurku, a obe izgledaju zapanjujuće.

foto: Printscreen/ Instagram/ cecaraznatovic

Dok se Ceca i Anastasija voze autobusom, mladoženja u svečanom odelu s leptir-mašnom u rols rojsu peva i raduje se.

foto: Printscreen

- Presrećan sam! Kako drugačije čovek može da se oseća u ovim trenucima - rekao je Veljko.

1 / 3 Foto: Filip Plavčić

Na kući u kojoj je odrasla Bogdana okačena je jabuka koju mladoženja mora da obori pucanjem. Težak je zadatak pred mladim Veljkom, koji mora da pogodi jabuku koja je podignuta takoreći nebu pod oblake.

Bogdanina baka za Espreso je rekla da svom čedu želi samo sreću:

- Kad ima sreću ima sve, rekla nam je Bogdanina baka koja takođe nije skidala osmeh sa lica čekajući da dođu Ceca i mladoženja.

1 / 3 Foto: Filip Plavčić

U dvorištu porodične kuće Rodića uveliko pristižu njihovi svatovi, a svakog trenutka se očekuje da stignu i svatovi iz Beograda.

1 / 3 Foto: Espreso

Među prvim svatovima s mladoženjine strane stigao je dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić.

Svatovi iz Beograda su stigli ubrzo potom, oko 12.30, a mladoženja je odmah počeo da se veseli uz trubače koji su ga dočekali.

foto: Filip Plavčić

Veljko je uzeo pušku u ruke i iz prvog pogodio jabuku na iznenađenje svih prisutnih, pa je počeo da slavi sa svim prisutnima pa je izljubio i novinare kao da se znaju 100 godina.

1 / 10 Foto: Filip Plavčić

Svi sada iščekuju pojavljivanje Bogdane Rodić, tačnije kupovinu mlade, ali iscurila je fotografija kako izgleda u cecinoj venčanici.

foto: Printscreen

Nakon što je Veljko Ražnatović pogodio jabuku iz prve, ušao je u porodični dom Rodića u Titelu, gde je zajedno sa majkom Cecom Ražnatović i svatovima "kupio mladu". Kako se iz kuće čuo vrisak i aplauz, jasno je da je mlada uspešno "prodata".

foto: Printscreen

Veljko i Bogdana izgledaju srećnije nego ikad. Veseli su sve vreme, osmehe ne skidaju i može se primetiti da nemaju grama treme.

foto: Printscreen

Nakon što obave sve običaje u Titelu, mladenci i svatovi će se zaputiti u Hram Svetog Save gde će se održati crkveno venčanje.

foto: Printscreen

Nakon toga, građansko venčanje ali i proslava će se obaviti u luksuznom hotelu "Hajat".

Kada su Bogdana i Veljko izašli iz kuće pred komšije, prijatelje i novinare mlada je imala mali peh sa haljinom, naime dok je silazila niz stepenice zakačio joj se veo, a posle ga je držala Ceca.

1 / 11 Foto: Filip Plavčić

Peh je doživela i Bogdanina baka, koju ona obožava, kada se okliznula na stepenicama. Ipak, to je nije omelo da nastavi i dalje da se veseli.

foto: Printscreen

Novinarima i fotografima bilo je zabranjeno da uđu u kuću Rodića, pa tako nismo uspeli da vidimo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata porodične kuće u Titelu.

Ipak uvek se pojavi nešto što može da nam otkrije atmosferu pa smo tako ovoga puta našli snimke na kojima Veljko ima šajkaču na glavi, a mlada igra kolo.

Mladenci su oko 15.40 stigli ispred hrama Svetog Save. Iako je venčanje zakazano u 16.30, dogodiće se ranije jer su mladenci i svatovi stigli pre planiranog vremena.

Ispred hrama su brojne novinarske i televizijske ekipe, kao i svadbene zvanice.

Zvona sa Hrama Svetog Save odjekuju Beogradom kako bi obavestili da se ženi Ražnatović Veljko.

Ispred Hrama stigao je i političar Dragan Marković Palma koji se sa suprugom slikao, a onda ušao na venčanje.

Bogdana i Veljko su uz pomoć obezbeđenja ušli u kriptu Hrama Svetog Save i očekuje se početak venčanja.

Isplivala je i prva slika mladenaca iz crkve

?? #bogdanaraznatovic #veljkoraznatovic

A post shared by ?SVETLANA RAŽNATOVIĆ? (@_cecaraznatovic_fp) on

Najbliža i rodbina i prijatelji su prisustvovali ceremoniji, a prema nezvaničnim informacije oko 250 ljudi je prisustvovala crkvenom venčanju, dok će na opštinskom biti oko 500 zvanica.

Podsetimo, nakon crkvenog venčanja, uslediće opštinsko koje će se održati u jednom beogradskom luksuznom hotelu.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Inače se Cecin duhovnik Stefan Šarić našalio posle svadbe.

"E moj Veljko, imaš ženu Bogdanu, a kuma Hrista. To ti je znak od Boga imas sve uslove da živiš kao kralj", rekao je duhovnik.

"Sad je i zvanicno snajka!", dodala je Ceca.

Zvanice su već počele da pristižu u beogradski hotel Hajat, a svadbeno slavlje zakazano je za 18 sati.

Prve su stigle Ceca i Anastasija, a odmah za njima i Dragan Marković Palma sa suprugom i ostali.

1 / 9 Foto: Filip Plavčić

Palma je za portal Espreso otkrio da je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić spremio repertoar za svadbeno veselje, a s obzirom na to da je poznat kao neko ko se uvek rado lati mikrofona, ne sumnjamo da će doprineti atmosferi.

1 / 6 Foto: Filip Plavčić

Za njima je stigao i pevač Aco Pejović s porodicom, koji je otkrio da je mladencima za poklon doneo novac, a potom su stigli i Željko i Milica Mitrović, kao i Stefan Šarić, Cecin duhovnik koji je venčao mladence.

Prema informacijama s terena, trenutno je svečanu salu ušlo oko 200 zvanica.

Stigla je i Cecina kuma, Viki Miljković, koja je otkrila zašto nije bila na crkvenom venčanju.

foto: Printscreen

- - Pošto sam radila za vikend, stigla sam iz Ljubljane oko pola četiri, i jako sam se trudila da dođem na venčanje. To je bila moja velika želja, pogotovo što smo mi kumovi, želela sam da prisustvujem crkvenom venčanju, ali sam imala gužvu na granici i nisam mogla da stignem na vreme, pogotovo ne da se spremim, da se sredim. Mi žene zahtevamo malo više vremena, naročito za ovako jedan divan i lep događaj - rekla je Viki prisutnim medijima.

foto: Espreso

Iako se mesecima unazad spekulisalo da su Aca Lukas i Ceca prekinuli dugogodišnje prijateljstvo, pevač se ipak našao među zvanicama.

Nakon što su zvanice pristigle u prestonički hotel, mladenci, Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović zaigrali su prvi ples uz stranu pesmu "Mirrors"

Za to vreme padali su baloni i puštena je magla, te je sve izgledalo kao iz bajke.

1 / 4 Foto: Pritnscreen

Njih dvoje su se sve grlili, ljibili i zaljubljeno gledali.

Bogdana i Veljko su nakon prvog plesa stali pred matičara, i usledilo je građansko venčanje.

Bogdana i Cecin sin izgovorili su sudbonosno da, sada je bivša košarkašica postala zvanično supruga mladog Ražnatovića.

foto: Pritnscreen

Anastasija i Ceca Ražnatović obratile su se medijima gde su otkrile neke detalje sa svadbe Veljka i Bogdane, a potom se vratile na žurku kako bi uživali sa mladencima i gostima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.