ONA JE ZAOVA KOJA SE MOŽE POŽELETI: Zbog jednog  Anastasijinog GESTA Bogdana treba da joj bude zahvalna CEO ŽIVOT!
Foto: Printscreen

vau

ONA JE ZAOVA KOJA SE MOŽE POŽELETI: Zbog jednog Anastasijinog GESTA Bogdana treba da joj bude zahvalna CEO ŽIVOT!

Svaka čast Anastasiji

Objavljeno:

Veljko Ražnatovići njegova trudna verenica Bogdana, zavetovaće se na večnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima.

foto: Damir Dervišagić

U porodičnom domu danima traju pripreme za svadbu decenije, a maloženjina sestra Anastasija pomaže mami oko najsitnijih detalja. Ona je navodno već odlučila da se na bratovom venčanju pojavi u odelu, a uveliko se sprema i da mu zapeva.

foto: Printscreen Instagram

Cecina ćerka je na Instagram storiju podelila video kako peva i zagreva se za slavlje o kojem će brujati regija. Pevala je pesmu Dragane Mirković "Nevraćam se starim ljubavima".

foto: Printscreen

Podsetimo, Ceca je uspela za mesec dana da organizuje čitavo svadbeno veselje za 500 zvanica. Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odelo u sivoj boji. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mesta njegova izabranice. Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cveće od koje će se napraviti prelepi aranžmani stiglo je iz Holandije. Sve će biti u belim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će ceo prostor učiniti dodatno glamuroznim", ispričao je izvor blizak Ražnatovićima. Mladalačka torta bi trebalo da bude teška čak 70 kilograma, a iznosiće se iz nekoliko puta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.