ALEKSANDAR JOŠ UVEK NE SME DA HODA: Prija se raspričala o SINU, pa otkrila JEDINU ŽELJU koju ima!
Foto: Instagram

otkrila sve detalje

ALEKSANDAR JOŠ UVEK NE SME DA HODA: Prija se raspričala o SINU, pa otkrila JEDINU ŽELJU koju ima!

Na pitanje ko menja pelene i da li se Filip upraskovao, Aleksandra je rekla kako sa tim uopšte nema problema, te da je Filip jako dobar otac

Objavljeno:

Za Aleksandru Prijović je protekla godina verovatno najlepša koju je do sada imala. Kako je istakla na konferenciji za štampu povodom Novogodišnjih nastupa ispunjena je i na poslovnom i na privatnom planu, te nema toga što do sada nije uspela da ostvari.

Ovom prilikom je pored poslovnih planova pričala i o svom privatnom životu, a kako je i sama rekla, najviše voli da priča o sinu Aleksandru, pa je ovom prilikom je otkrila kako ona i Filip usklađuju svoje obeveze sa bebom, ali i pojedinosti o njihovom sinu.

foto: Printscreen

- Filip mi najviše pomaže oko Aleksandra. Ako ja radim sutradan onda on ustaje noću, ukoliko on ima neki sastanak ona ustajem ja. Brena i Boba takođe pomažu, ali oni imaju puno svojih obaveza i puno posla, ali kad god dođu igraju se sa njim i pomognu - kaže Aleksandra.

Na pitanje ko menja pelene i da li se Filip upraskovao, Aleksandra je rekla kako sa tim uopšte nema problema, te da je Filip jako dobar otac.

- Filip je to prve dve nedelje nakon porođaja radio bolje nego ja - rekla je Aleksandra.

- Kada Filip i ja nemamo poslovnih obaveza volimo da prošetamo sa našim sinom, ali uglavnom ostajemo kod kuće. Kada smo svi na okupu, to je najlepše.

- Rekao je tata, deda, baba, uglavnom je sve rekao. (smeh) On sada ima osam i po meseci, sedi od četvrtog ili petog meseca, a već mesec dana pokušava da ustane, hoće da hoda ali ne smem da mu dozvolim. Možda on i prohoda, ali su mi preporučili da ga ipak spuštam kad ustane jer ima devet i po kilograma, a to je lepa kilaža za njegov uzrast i ne bi trebao da hoda - kaže Aleksandra i dodaje:

- Stalno ustaje. Evo na primer danas me je probudio. Krevetac je sa moje strane kreveta i čula sam da je on budan, a kada sam pogledala on se drži za ogradu, smeje se i gleda u mene.

Na pitanje da li se njeni nastupi i ptovanja van zemlje reflektuju na porodicu, Aleksandra nam je odgovorila da tu nema nikakvih problema.

- Poslovna putovanja nam ne prave problem. Kako su uspele neke moje straije i iskusnije koleginice, tako uspevam i ja. Ja odem na dan, dva, ali se odmah vratim. Mislim da je teže onim majkama koje rade od osam do četiri, pet - kaže mlada mama.

- Ove godine radim za doček, ali kada ne bih radila bila bih kod kuće, kao i prošle godine kada sam bila trudna. Otvorila bih neki šapmanjac, pustila muziku... To je moj idealan doček Nove godine - rekla je Aleksandra, a gde će biti mali Aleksandar dok mama nastupa.

- Ove godine sam sebi i svojoj porodici poželela samo zdravlje. Ništa nam više ne treba - završava Prijovićka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.