SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PONOVO NA SLOBODI: Bolnice, alkohol, pljačke i ZATVOR, a ovako se iščupao IZ PAKLA!
Foto: Ana Paunković

pevačici napokon laknulo!

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PONOVO NA SLOBODI: Bolnice, alkohol, pljačke i ZATVOR, a ovako se iščupao IZ PAKLA!

Marko Gvozdenović prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima

Objavljeno:

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci.

foto: Facebook

Snežanin sin izašao je iz zatvora u petak, a uhapšen je u avgustu ove godine. Pevačica je tada policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina.

Gvozdenoviću je određen pritvor do 30 dana pod teretom za razbojništvo, pljačke i ugrožavanje bezbednosti, a sudija je donela odluku da tri meseca mora provesti u zatvoru.

Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima.

Tvrdio je da se odrekao kuće u njenu korist i da je ostao na ulici. Već je odlužio četiri i po godine zatvorske kazne nakon što je u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NovostiOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.