ANABELINA MAJKA SE ODREKLA LUNE: Jadranka neće više da čuje za unuku i to sve zbog OVOG ČOVEKA!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

raskol u porodici

ANABELINA MAJKA SE ODREKLA LUNE: Jadranka neće više da čuje za unuku i to sve zbog OVOG ČOVEKA!

Jadranka se takođe posvađala i sa svojom ćerkom Anabelom

Objavljeno:

Majka Anabele Bukve, Jadranka Polutak, odrekla se unuke Lune Đogani zbog njenih ljubavnih izbora.

Baka se naljutila na pobednicu "Zadruge 2" zato što ne želi da pruži još jednu šansu Slobi Radanoviću. Takođe, smatra da Marko Miljković nije pravi izbor za Lunu i da treba da ga ostavi.

foto: Printscreen

- Jadranka mnogo voli Slobu i sve vreme je podržavala Luninu i njegovu vezu u rijalitiju. Ona i dalje veruje da je to bila velika ljubav i da su suđeni jedno drugom. Takođe, u kontaktu je sa fanovima koji i dalje podržavaju bivši par i nadaju se pomirenju, pa joj stalno pune glavu. Anabelina majka nije bila za to da se Luna smuva sa Markom, jer joj se on nikako ne dopada. Za njega kaže da je arogantan i sebičan, da ne poštuje njenu unuku, već je koristi zbog popularnosti. Još kad je saznala da je Radanović nedavno slao Đoganijevoj poruke, a da ga je ona blokirala na telefonu, poludela je! Rekla joj je da bi trebalo da se vidi sa njim i porazgovara. Kad je Luna to odbila, naljutila se na nju - priča izvor.

Jadranka se zbog Slobe posvađala i sa svojom ćerkom Anabelom Bukvom.

foto: Printscreen, Filip Plavčić

- Grdila ju je što nije ubedila Lunu da proba da se pomiri sa Slobom. Anabela je pokušala da joj objasni kako je pevač ispao loš prema njihovoj mezimici i da ne može da mu pređe preko toga što je ćerku danima gledala kako plače i pati zbog njega. Jadranka je i na to ostala uporna da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo, da je njihov raskid nesporazum i da bi sve probleme rešili jednim razgovorom. Pošto Anabela nije popuštala, njena majka je otpratila ćerku i unuku sa Instagrama i prekinula svaki kontakt s njima - kaže izvor i dodaje...

- Sve tri su ljute i uvređene. Pretpostavljam da će s vremenom spustiti loptu i pomiriti se, ali su odnosi za sada veoma zategnuti - završava sagovornik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.