ZNAM KO JE OBJAVIO MOJ SNIMAK, SAZNALA SAM PROŠLE GODINE: Seve KONAČNO PROGOVORILA o onome što je video CEO SVET
Severina Kojić, Foto: Printscreen Youtube

OTVORENO

ZNAM KO JE OBJAVIO MOJ SNIMAK, SAZNALA SAM PROŠLE GODINE: Seve KONAČNO PROGOVORILA o onome što je video CEO SVET

Cela afera oko Severininih eksplicitnih snimaka s broda buknula je 2004. godine

Objavljeno: 20.11.2019. 07:52h
  • 70

Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspela sam da se izdignem iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe uradila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine, rekla je pevačica Severina Kojić (47) aludirajući na eksplicitni snimak nje i preduzetnika Milana Lučića. U intervjuu za Novosti.rs povodom njena koncerta u Beogradu, Severina se prisetila tih teških trenutaka. Podršku tad, tvrdi gospođa Kojić, pružio joj je pokojni velikan hrvatske muzike, Arsen Dedić.

- Kad prođete javno sramoćenje, onda, hteli ili ne hteli, morate naučiti da se izborite s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: "Koleginice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor". To je bilo predivno - rekla je Seve.

foto: Beta/ Dragan Karadarević

Podsećamo, cela afera oko Severininih eksplicitnih snimaka s broda buknula je 2004. godine. Urednik portala Index.hr, Matija Babić, objavio je vruće kadrove na tom portalu uz naslov "Ljudi, imamo pornić sa Severinom". Za objavljivanje Severininog uratka protiv njene volje Index je kasnije morao da iskešira 200.000 kuna plus troškove parnice, te da se izvini pevačici u pet dnevnih novina. No, između svih koji su na internetu virili u njenu najdublju intimu, bili su i sudija, advokati i zapisničar. Oni su na to bili primorani jer je na sudu trebalo utvrditi ko je autor snimka.

- Ne znam šta je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudija je morao da ga gleda u celosti, pa je na kraju diktirao zapisničaru: "Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi...". Meni lično to nije bilo ni zanimljivo, pa sam samo čekao da prođe - ispričao je jedan od učesnika suđenja od pre 15 godina.

foto: Damir Dervišagić

Fotke i snimci su se, pisalo se u vreme skandala, rado gledali i među zastupnicima u Saboru, a u samo tri dana od objave snimak je na internetu pretražilo milion ljudi. Prvi televizijski intervju nakon skandala Severina je dala Jošku Lokasu, koji je u to vreme vodio emisiju “Večer s Joškom Lokasom” na HRT-u.

- To je moj privatni snimak, ne bih mogla da govorim o tome kako je on ukraden, time bih policiji samo otežala postupak - rekla je Seve kod Lokasa. Za dodatno pojašnjenje kontaktirana je pevačica, ali je na upit ostala nema.

Ispričala je Seve i kako su je predstavljali kao pripadnika estrade, a ona uopštee nije razmišljala na taj način.

foto: Printscreen

- Moja potreba za nekim pesmama nije bila samo da bih nešto radila i namerno napravila nešto drugačije, to je jednostavno u meni čučalo. Sećam se pesme "Moja štikla", s kojom smo išli na Eurosong. To niko ne bi otpevao, ali ja se nisam libila da snimim stvari koje su mene radovale i veselile. Mene aplauz više ne zanima. To sam dobila. Zanima me samo da sam ja srećna - rekla je za Novosti.rs.

Bonus video

ANASTASIJA OBUKLA VENČANICU PRE VELJKOVE MLADE! Šok snimak kruži DRUŠTVENIM MREŽAMA!

(Espreso.rs/ Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media