SORAJA DOBILA ČITAVO BOGATSVO ZA ROĐENDAN: Bogati udvarač joj poslao LUKSUZNI POKLON, a onda je usledio ŠOK!
Foto: Instagram

au!

SORAJA DOBILA ČITAVO BOGATSVO ZA ROĐENDAN: Bogati udvarač joj poslao LUKSUZNI POKLON, a onda je usledio ŠOK!

Danima pred proslavu Vučelićeva dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio 

Objavljeno: 19.11.2019. 18:29h
  • 4

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra, preneo je izvor blizak Vučelićevoj.

"Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu", rekao je sagovornik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@rolex #amazing 💎

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Danima pred proslavu Vučelićeva dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

"Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju". ispri- čao je izvor i dodao:

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem mo- delu dijamantskog sata marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: ,,Dijamanti za najlepši dijamant", što ju je ostavilo bez teksta - kaže izvor i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#birthdayparty 💎🎀🎁🎊🎉 @rolex

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak za-hvalnosti, sat je nosila i na žu-rki. Inače, taj biznismen je toliko zalju-bljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim pokloni-ma, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - ispričao je izvor.

Bonus video:

(Espreso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media