KIJA JE DEVOJČURAK KOJI JE ISTRČAO IZ PUBLIKE: Krenula da objasni kako je ZARATILA s Kockarevom, pa je još UKOPALA!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

rat se zahuktava

KIJA JE DEVOJČURAK KOJI JE ISTRČAO IZ PUBLIKE: Krenula da objasni kako je ZARATILA s Kockarevom, pa je još UKOPALA!

Mia Borisavljević i dalje stoji iza svoje čuvene izjave!

Objavljeno:

Pevačica Mia Borisavljević suočila se sa armijom fanova Kije Kockar kada je prokomentarisala rijaliti zvezdu, koja je nakon pobede u "Zadruzi" propevala.

Ona je u emisiji "Amidži šou" dobila pitanje da izabere između Lune Đogani i Kristine Kockar, te da svoj sud o pobednicama prve i druge sezone popularnog rijalitija. Kako se opredelila za Đoganijevu, automatski se našla na meti Kijinih obožavalaca.

foto: Printscreen Youtube

Nisam ja nešto ni doživela tu situaciju, prošlo je onako pored mene sve to. Ja sam rekla kako sam mislila. Nisam želela da uvredim nju, rekla sam da mi deluje tako kao neki devojčurak koji je istrčao iz publike, u tom smislu... Njih dve jesu najatraktivnije trenutno u tom nekom medijskom smislu i zbog toga i jeste tolika prašina, a ne zbog težine reči koje sam ja rekla. Ne kajem se ni zbog čega, imam 35 godina, ne pijem, ne drogiram se, svesno sam to rekla i dalje stojim iza toga da nema ništa pogrdno, tu ne postoji nijedna uvredljiva, pogrdna reč što sam rekla da mi neko izgleda kao da je izašao iz publike, onako obično, skromno, prosečno... Doživljavam ja napade i nevezano za tu situaciju, uvek su mišljenja podeljena, svako ima pravo na svoje mišljenje, a to nije moj život, ja sam to pitanje dobila i odgovorila na njega, život ide dalje" poručila je pevačica.

Pogledajte u videu kako je sve vreme dok priča mahala rukama, pa sami procenite da li je i govorom tela možda rekla još nešto između redova:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.