NEMA NI TRAGA OD LUNE I KIJE! OVAJ PODATAK ĆE MNOGE IZNENADITI: Evo ko su ZAISTA najslušanije PEVAČICE kod nas
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

NEMA NI TRAGA OD LUNE I KIJE! OVAJ PODATAK ĆE MNOGE IZNENADITI: Evo ko su ZAISTA najslušanije PEVAČICE kod nas

Iako su u svetskom šou-biznisu glavni parametri za ocenu popularnosti određenog izvođača tzv. "striming" servisi, pored broja prodatih albuma i preuzimanja pesama sa zvaničnih platformi za deljenje muzike, u Srbiji i dalje primat uzima broj pregleda na Jutjubu.

Objavljeno:

Ipak, mnogi dovode u pitanje i ovaj parametar, budući da astronomske cifre ispod pojedinih video klipova ne deluju realno, pa se polemiše o kupovini pregleda.

Upravo zbog toga je pojedinima merodavniji broj slušanja pesama na Spotifaju, a nedavno objavljena lista najslušanijih ženskih izvođača daje nešto drugačiju statistiku od očekivane.

foto: Damir Dervišagić

Na petom mestu nalazi se Nikolija, dok je u stopu prate Milica Todorović na četvrtom i Maja Berović na trećem mestu. Njihove pesme su na ovom servisu, u proteklih mesec dana, preslušane oko 130.000 puta.

Na drugom mestu se nalazi Tanja Savić sa blizu 150.000, a na ubedljivom prvom Senidah sa preko 160.000.

foto: Promo

Da li ove brojke zvuče realnije u poređenju sa desetinama miliona prikazanim na Jutjubu?

Ipak, treba istaći da je Spotifaj servis koji se plaća, te ga ne poseduju svi korisnici interneta. Osim toga, ova lista se odnosi na prethodnih mesec dana, zbog čega se na njoj ne nalaze neke od najvećih ženskih zvezda koje već duži vremenski period nisu izdale nove pesme.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.