Jovana i Željko Joksimović proslavili rođendan tako da se pamti! (FOTO)

red pevača, red političara

Jovana i Željko Joksimović proslavili rođendan tako da se pamti! (FOTO)

Kako je razlika između rođendana Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane svega pet dana, njih dvoje su odlučili da naprave zajedničku proslavu u petak uveče, u jednom lokalu u Skadarliji
Objavljeno: 14:40h

Da su Joksimovići dobri domaćini, dokazali su odličnom organizacijom, dobrom hranom i atmosferom, a sa gostima su lumpovali do ranih jutarnjih sati. Iznenadila supruga: Jovana je ovaj skupoceni poklon kupila Željku Joksimoviću! (FOTO) Predizborna tišina dobro je došla lideru Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću, pa se sa suprugom provodio na rođendanu, a dobro raspoloženi bili su i bivši guverner Mlađan Dinkić, kao i Jelena Trivan. Prepoznajete ovog đaka prvaka? On je danas naš najzgodniji pevač! I ima prelepu ženu! (FOTO) Mere obezbeđenja na slavlju su bile pojačane zbog velikog broja poznatih, a da je bilo veselo govori činjenica da su gosti ostali do pet ujutru. Ako je tačan, razlog zbog koga je Prijovićka Filipa nazvala mužem - treba da zgrozi sve u Srbiji! - Atmosfera je bila opuštena jer su Joksimovići iznajmili zaseban deo kafane. Svi su pevali, čak se i Željko latio mikrofona, a posle je Haris nastavio da peva svoje pesme. Čeda je cele večeri sedeo i pričao o politici, dok se Dinkić nije odvajao od supruge Tanje. Ivana Mišković je čak iz Londona došla samo zbog slavlja. Svi su se dobro zabavljali, a u jednom trenutku na slavlje je došla Ljiljana Jakšić, poznata po nadimku Salveta, koja je pevala gostima - priča izvor koji se zatekao na licu mesta. Zrele za udaju: Ovo su najpoznatije srpske ćerke! Ko ih ne bi odmah pred oltar? (FOTO)

Zvanice su počele da pristižu već oko 21, a slavljenici su jedva spakovali poklone u automobil. Među privima na slavlju pojavili su se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, koji nisu želeli da otkrivaju šta su kupili, ali je glumac istakao da je srećan što je u Beogradu posle nekoliko nedelja boravka u Rusiji. Nakon njih stigla je Marina Tucaković, koja nije bila raspoložena da daje komentare, dok je Željkov menadžer Bane Obradović ispričao šta je kupio. - Iskreno, biće mi glupo da vam kažem, ali na poklon sam mu doneo deo za bicikl koji mu treba. Možda je to čudno, ali svakako se nadam da će mu poslužiti - rekao je Bane. Ćerka Mina Joksimović očigledno je pre nekoliko dana uručila ocu poklon, pošto je na slavlje došla praznih ruku u društvu dečka Filipa Vidojevića. Biznismen Milo Đurašković došao je sa suprugom, a nakon njih stigli su Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom, Haris i Melina Džinović, Branka Nevestić sa suprugom Branislavom Grujićem i drugi.
Printscreen/ Instagram/ MIna Joksimović
Pečeno prase za Željka Kako ništa ne može da prođe bez tradicionalnih srpskih običaja, pevač i voditeljka su za rođendan naručili pečeno prase. Pečenje je stiglo
u restoran po njihovom dolasku, a Jovanina omiljena torta je dosena iz poslastičarnice koju najviše voli. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.