ČUVENI PEVAČ ŠOKIRAO CEO SVET FOTOGRAFIJOM IZ BOLNICE! Šta se ovo DEŠAVA?
Foto: Printscreen/instagram/aroncaret

NIKO NE ZNA ŠTA MU SE DEISLO

ČUVENI PEVAČ ŠOKIRAO CEO SVET FOTOGRAFIJOM IZ BOLNICE! Šta se ovo DEŠAVA?

Njegova majka je objavila kako će ona održavati njegove društvene mreže dok se ne oporavi

Objavljeno: 11:59h

Pevač Aron Karter završio je u bolnici zbog nepoznatih razloga, piše PageSix. Doduše, to nije zaustavilo njegovu majku Džejn Karter da objavi fotografiju gde njen sin leži u bolničkom krevetu bez svesti. Objavom je dala do znanja da će se brinuti za njega. - Mama će se pobrinuti za tebe - stoji napisano ispod fotografije koju su komentarisali mnogi fanovi upitavši šta se dogodilo, je li u pitanju opet droga, gde mu je devojka s kojom je nedavno bio viđen... Osim toga, fanovi izražavaju veliku zabrinutost i upućuju svoje molitve pevaču koji se dugo bori s demonima ovisnosti.

foto: Profimedia

Njegova majka Džejn na Tviteru je objavila kako će ona održavati njegove društvene mreže dok se ne oporavi. Podsetimo, Aron je nedavno priznao javnosti da mu je dijagnostikovana šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tokom intervjua u emisiji "The Doctors", Aron je gledaocima pokazao kesicu punu lekova koji su njegova terapija za navedena stanja, a zatim je izjavio kako je to "njegova stvarnost i da nema šta da krije". Inače, Aron je sakupljač vatrenog oružja u velikim količinama, a policija je pokušala da napravi zaplenu, te da ga odvede na psihijatrijsko lečenje. On im je poručio da sa sobom ima oružje, ali ih je potom uverio da nije pretnja sebi ni drugima, pišu strani mediji. Navodi kako ne zna ko je poslao policiju po njega, ali veruje da je to neko vrlo blizak. Odlučno ne želi da preda oružje, a posebno je postao defenzivan nakon pitanja o bipolarnosti tokom prijave za nošenje oružja. Rekao je da nije bipolaran, iako je to tvrdio ranije ovog meseca. Podsetimo, njegov brat Nik Karter, pevač Backstreet Boysa zatražio je sudsku zaštitu od Arona.

foto: Profimedia

- Nakon dubokog razmišljanja, moja sestra Ejndžel i ja smo, nažalost, morali da zatražimo sudsku zaštitu od našeg brata. Aronovo ponašanje u poslednje vreme je vrlo alarmantno. U poslednje vrijeme priznao je kako ima ideju da ubije moju trudnu suprugu i naše nerođeno dete. Nemam izbora i preduzeću svaku moguću meru da zaštitim sebe i njih - napisao je Nik. Naime, ovo saopštenje stiglo je dan nakon što je Aron otkazao ostatak nastupa na ovogodišnjoj turneji, a svojim obožavateljima na Tviteru je poručio je kako mu je žao, te mora da stavi zdravlje na prvo mesto. Opovrgnuo je Nikove navode i naglasio kako je situacija obrnuta, odnosno da Nik zapravo njega maltretira, a to je pokušao da dokaže starim videom u kojem se braća tuku. Na Tviteru se počeo da se sučeljava s hordom fanova Backstreet Boysa, od kojih su neki na Nikovoj strani, a drugi brane Arona.

Bonus video

JELENA ĐOKOVIĆ IZVODI VRATOLOMIJE U LOS ANĐELESU! Društvene mreže se usijale zbog njenog UMEĆA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.