ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPUSTILA STAN U KOME JE ŽIVELA S DEČKOM: Vratila se u vilu kod MAJKE, a ovo je RAZLOG!
Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen

NEVOLJE U RAJU?

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPUSTILA STAN U KOME JE ŽIVELA S DEČKOM: Vratila se u vilu kod MAJKE, a ovo je RAZLOG!

Anastasija je donela odluku ovog proleća da otpočne samostalni život, a njenu odluku podržala je njena majka Ceca Ražnatović

Objavljeno:

Mlada i uspešna srpska pevačica Anastasija Ražnatović promenila je adresu, saznaje "Pulsonline".

Ona je nekoliko meseci živela sa dečkom Đorđem Kuljićem u iznajmljenom stanu na Vračaru, a nedavno se vratila u porodični dom.

foto: Printscreen

- Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana, jer se tamo najbolje oseća. Članovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu - navodi izvor blizak pevačici.

Podsećamo, Anastasija je donela odluku ovog proleća da otpočne samostalni život, a njenu odluku podržala je njena majka Ceca Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić

- Ništa se nije specijalno promenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da deca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sledeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promenilo - ispričala je Anastasija u jednoj emisiji , a tu se nije zaustavila.

foto: Milenko Miklja

- Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene - otkrila je vlasnica hita "Rane" pre nekoliko meseci.

Bonus video

ALEKS PONOVO ZAPROSIO DŽENIFER! Ne može da joj ODOLI, pa morao opet da čuje da želi da mu bude ŽENA

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.