RAZVODE SE?! SUZANA MANČIĆ OSTAVILA SVOG SIMICU: Posle dva skandala i godinu dana braka VIŠE JOJ NE VALJA?! (VIDEO)
Foto: Vladimir Sporčić

PUKLA TIKVA

RAZVODE SE?! SUZANA MANČIĆ OSTAVILA SVOG SIMICU: Posle dva skandala i godinu dana braka VIŠE JOJ NE VALJA?! (VIDEO)

Suzana je sa grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom samo godinu dana u braku, iako njihova ljubav traje godinama

Objavljeno:

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće u novom, spektakularnom izdanju četiri poznate dame.

Naime, Sanja će o svim aktuelnim temama razgovarati sa ministarkom bez portfelja Slavicom Đukić Dejanović, voditeljkama Suzanom Mančić i Natalijom Simović, pevačicom Gocom Tržan i bivšom učesnicom rijalitija ''Zadruga'', Pinkovom zvezdom Sarom Reljić.

Poznate dame govoriće o muško-ženskim odnosima, o kojim je Suzana Mančić štošta imala da kaže, a sjajna atmosfera u studiju i razgovori sa ostalim gošćama i voditeljkom inspirisali su je da se našali na nesvakidašnji način, kojim je sve u studiju nasmejala, a osobu "s druge strane žice" prilično šokirala!

foto: Kurir

Naime, Suzana je pozvala telefonom svoju prijateljicu Biljanu Jevtić i saopštila joj da je ostavila svog supruga, grčkog bankara Simeona Ocomokosa.

Ostavila sam ga... Pa, zato što... Zato što ne valja! Razumeš, bre, ne valja", saopštila joj je Suzana, što je Biljanu šokiralo.

Kako, bre, ne valja?! Šta se desilo, bre?!", iščuđavala se pevačica, koja nije ni znala da se Suzana sa njom sve vreme šali.

Ne propustite novo, uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 16. novembra u 17 časova!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.