IMALA JE GALA DEVOJAČKO VEČE, A SVIMA JE PROMAKAO JEDAN DETALJ: Sve prštalo od luksuza?! Ipak se na nečemu ŠTEDELO!
Bogdana Rodić, Foto: Damir Dervišagić

NIJE SE BAHATILA

IMALA JE GALA DEVOJAČKO VEČE, A SVIMA JE PROMAKAO JEDAN DETALJ: Sve prštalo od luksuza?! Ipak se na nečemu ŠTEDELO!

Bogdana se nije uobrazila - i dalje kupuje na akciji?!

Objavljeno:

Cecina snajka Bogdana Rodić organizovala je gala devojačko veče na kome se provodila sa najboljim drugaricama i zaovom Anastasijom Ražnatović.

foto: Pritnscreen

U vili koju su iznajmili za 1.500 evra sve je prštalo od luksuza, devojke su bile obučene u svilu, a do odredišta su se prebacile limuzinom, dok su usput ispijale šampanjac. Međutim, svima je promakao jedan bitan detalj!

foto: Pritnscreen

Naime, buduća mlada sa svojom ženskom ekipom nazdravljala je uz penušavo vino vrlo skromne cene koja se po marketima kreće od 300 do 400 dinara, a na akciji se može naći čak i za 200 dinara.

Reč je o penušavcu koji većina žena voli, jer je baš s obzirom na cenu pristupačan svima, a opet je veoma lepog i pitkog ukusa.

foto: Printscreen/ Instagram/ raznatovicanastasija

To samo govori koliko je Veljkova verenica suštinski skromna osoba da je ni činjenica da će roditi unuče jednoj od najvećih folk zvezda na ovim prostorima nije promenila. Ona ne odstupa od modela ponašanja kakvo je ponela iz svoje kuće, te i dalje ostavlja utisak smerne, fine i vaspitane devojke iz komšiluka.

Bogdana sa sestrama Natašom i Bojanom
Bogdana sa sestrama Natašom i Bojanomfoto: Facebook

Posdetimo, u prilog tome da je Bogdana vredna i poštena devojka, te da se nije uobrazila, ide i to što ona ni trudna nije htela da odustane od posla, sve dok joj to nije zabranio otac Bogdan. Kako je zaposlena u firmi svojih roditelja, koja se bavi proizvodnjom i prodajom svežih pilića, roditelji su odlučili da je poštede zbog bebe, a umesto nje će im pomagati druge dve ćerke.

Vozi i kombi
Vozi i kombifoto: Printscreen

Ipak, iako Veljkova izabranica ne radi više na pijaci, aktivna je trudnica.

Bogdana ne može da miruje, pa kako se priča, u Cecinoj kući na Senjaku, buduća snajka navodno redovno kuva ručak za porodicu, uveče često mesi kiflice, pa čak i čisti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.