ROZGA SE ZA NASTUP ŠMINKA SAMO 7 MINUTA: Otkrila s kim snima duet, pa progovorila o ANGAŽMANU ZA ŽIRI ZVEZDA GRANDA
Foto: Printscreen

intervju Jelene Rozge

ROZGA SE ZA NASTUP ŠMINKA SAMO 7 MINUTA: Otkrila s kim snima duet, pa progovorila o ANGAŽMANU ZA ŽIRI ZVEZDA GRANDA

Oduševila fanove po ko zna koji put

Objavljeno: 20:57h

Jelena Rozga važi za jednu od najlepših pevačica na estradi, a osim što je krasi atraktivan izgled, ona može da se pohvali i svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Kako sa oduševljenjem svaki put posećuje Beograd, a publika to oseti, Rozga je napuni lokalni klub "Kasinu", gde je nizala neke od svojih hitova.

Prethodno, Jelena je za "Espreso" ispričala kako će uskoro sve svoje verne fanove da obraduje novim albumom na koji se dugo čeka. Takođe je otkrila da uskoro izlali i njen novi duet.

foto: Printscreen

- Radim na novim pesmama, snimila sam već nekih 7 pesama. Duet se radi, već mesecima me svi pitaju: "Kad će, kad će", al ja sam kriva jer sam odala fanovima kako radim na tom duetu. Nisam mogla da izdržim, i sad su svi nestrpljivi. Izaći će, ali jako mi je stalo da to kad izađe bude onako kvalitetno. Zato se toliko i čeka na taj duet - počela je Jelena za "Espreso".

Osim novih pesama, ono što svakoga zanima jeste kako pevačica uspeva da tako dobro izgleda svaki put i gde god da se pojavi.

- Ja se inače sama šminkam i to traje 7 minuta. Zaista, baš mrzim da se šminkam, ali eto, uredim se za nastup. Za frizuru mi je trebalo 15 minuta. To kod mene ide jako, jako brzo.

foto: Printscreen

Kada ne radi, Jelena Rozga vodi jedan sasvim miran i običan život.

- Volim da spavam, da popijem kaficu, da ručam sa prijateljima, da prošetam sa mojim malim psom i pogledam film. Tada, na taj jedan dan ne mislim na pesmu i posao.

Emotivni život vešto krije, a svi su mislili da ima strategiju za to. Istina je mnogo drugačija.

- Nemam ga. Ne krijem ga, nego on prosto ne postoji - priča Jelena i odaje da zaista ima puno udvarača, i da je redovno obasipaju komplimentima.

Pričalo se kako će se pevačica naći u žiriju "Zvezde granda"?

- Ja bih svakoga puštala, ne bih nikome mogla reći ne jer sam preveliki emotivac. Nisam za tu ulogu - otkrila je Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.