POZNATI SRPSKI GLUMAC POSTAO REDITELJ: Ovo niko nije očekivao!
Foto: Printscreen

ŠOK!

POZNATI SRPSKI GLUMAC POSTAO REDITELJ: Ovo niko nije očekivao!

Zimski hit uskoro stiže u bioskope

Objavljeno:

Od 26. decembra na velikom platnu zaživeće porodična animirana komedija 20th Century Fox-a "Prerušeni špijuni" (Spies in Disguise) u čijoj sinhronizaciji učestvuju domaći glumci Marko Marković, Dragana Mićalović, Đorđe Stojković, Vasa Prvulović, kao i mladi talentovani pevač Ljuba Stanković. Iako je učestvovao u pozajmljivanju glasova animiranim junacima i već prošao i kroz ovakvo glumačko umeće, glumac Petar Strugar prvi put se našao u ulozi reditelja i to zanimljive animacije o neobičnom špijunu koji je igrom slučaja pretvoren u goluba. Na pitanje o najnovijem iskustvu Strugar ističe: "Sve mi je to bilo jako zabavno, više sam se postavio u ulogu kolege koji sugeriše svojim partnerima na sceni i jednostavno me je tako povukla situacija. U svakom slučaju sjajno sam se proveo."

foto: Promo

Super špijun Lens Sterling (Marko Marković) i naučnik Volter Beket (Vasa Prvulović)su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije.

Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

foto: Promo

“Ukratko reč je o prijateljstvu između mladog štrebera i svetski pozntog špijuna. Ono što će mladima biti zanimljivo u ovom crtaću je definitivno humor. Smešnih situacija, duhovitih dosetki i vrtoglave akcije ne fali. Lično sam se jako radovao dok sam gledo ovaj film,“ rekao je Petar Strugar. Glumac Marko Marković poznat po ulogama u dečijim predstavama pozajmio je glas glavnom liku filma - Lensu, koga, u američkoj verziji, igra holivudski glumac Vil Smit.

1 / 7 Foto: Promo

Bonus video

PALMINA PROSLAVA U BEČU NIJE PROŠLA BEZ KOLA: Evo kako su se Jagodinci veselili!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.