JEZIVE PRETNJE STIŽU NAŠOJ POZNATOJ PEVAČICI: Prvo je dobila batine, a sad joj poručuju užasne stvari!
Maja Marijana, Foto: Ana Paunković

Dramatično

JEZIVE PRETNJE STIŽU NAŠOJ POZNATOJ PEVAČICI: Prvo je dobila batine, a sad joj poručuju užasne stvari!

Radovanovićeva je navodno prošle nedelje

Objavljeno:

Marijana Radovanović, pevačica poznatija kao Maja Marijana, prolazi kroz novu dramu u njenom životu. Ona je javno pričala o navodnim batinama koje je dobijala od muža, letos su joj navodno zapalili auto, a sada dobija anonimne preteće poruke, da otkaže sve koncerte i nastupe, koje je zakazala.

Radovanovićeva je navodno prošle nedelje, tražila pomoć policije, zbog pretećih SMS poruka, koje je dobila početkom meseca.

- Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje - piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

U stanicu je navodno došla lično i prijavila da se plaši za sebe i za svoju porodicu. Policajcima nije znala da kaže od koga su preteće poruke, ali na pitanje da li je sa nekim u sukobu, je navodno odgovorila: "Sa suprugom!". Marijana je ispričala da joj je nevenčani muž, Mladen Šmakić, ujedno i menadžer i da joj ugovara nastupe i za to naplaćuje honorare. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

Podsetimo, pevačica je 2013. godine navodno brutalno pretučena od strane Mladena, nakon čega je podnela zahtev za razvod, koji se nije realizovao, jer je navodno Marijana odustala od toga, pomirivši se sa Mladenom. Kako mediji navode, ponovo su se rastali i pevačica ima novog dečka, ali na pozive ne želi da komentariše o tome.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.