CELA SRBIJA PRIČA O INTIMNOJ SCENI SINA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Aleksej (19) u VRELOJ AKCIJI sa koleginicom (49)!
Foto: Printscreen

opa

CELA SRBIJA PRIČA O INTIMNOJ SCENI SINA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Aleksej (19) u VRELOJ AKCIJI sa koleginicom (49)!

Odgledali smo prvu epizodu druge sezone "Senke nad Balkanom" koja svoju premijeru ima večeras i imali smo šta da vidimo

Objavljeno:

Sin Dragana Bjelogrlića u intimnoj sceni sa starijom koleginicom Sandrom Bugarski, a osim toga pokazao je da i te kako, poput svog oca, ima talenta za glumu. Malo je reći da je Aleksej Bjelogrlić u liku Benzinca, sina Vesne Trivalić - razvalio.

Aleksej Bjelogrlić u drugom nastavku popularne serije "Senke nad Balkanom" tumači mladog boksera iz Jatagan male koji u Novogodišnoj noći ima važan meč. Ipak, pre samog meča on se upušta u intiman odnos sa Sandrom Bugarski koja u seriji igra ženu lakog morala koja se prodaje za novac.

foto: Printscreen

Aleksej već na početku epozode ima zanimljive razbojničke scene, a sve to možete pogledati večeras premijerno na "Nova S".

A sin Dragana Bjelogrlića nedavno je bio u žiži interesovanja javnosti zbog toga što je prošle godine izazvao udes u Karađorđevoj ulici u Beogradu i oborio motociklistu M. V. (39), koji je lakše povređen. Dragan Bjelogrlić se ovim povodom obratio javnosti.

foto: Printscreen

Inače, druga sezona popularne serije "Senke nad Balkanom" ima deset epizoda, te vrlo interesantne nove zaplete potkrepljene istorijskim činjenicama, ali i nove glumce u seriji poput Vesne Trivalić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.