OTKRIVAMO OD ČEGA ZAISTA BOLUJE BORA DRLJAČA: Ovu informaciju je čekala cela Srbija!
Bora Drljača, Foto: Damir Dervišagić

saznajemo!

OTKRIVAMO OD ČEGA ZAISTA BOLUJE BORA DRLJAČA: Ovu informaciju je čekala cela Srbija!

Pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć

Objavljeno: 15:08h

Pevač narodne muzike Bora Drljača je usled pogoršanog zdravstvenog stanja završio u Urgentnom centru.

Naime, pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć, a ubrzo mu je zakazana operacija.

Boru su dva dana pripremali za operaciju, a juče mu je i urađena hirurška intervencija, a mi smo tim povodom pozvali njegovu blisku prijateljicu, pevačicu Svetlanu Tomić, poznatiju kao Malu Canu. Ona nam je ispričala tačne detalje o njegovom zdravstvenom problemu, s obzirom da pojedini mediji pišu da je Drljači otkriven karcinom debelog creva i da je životno ugrožen.

#boradrljaca Tv-Kcn 1

Објава коју дели Svetlana Cana Tomic (@mala_cana) дана

- Tačno je da je Bora u bolnici, ali nije ništa opasno kako se piše, hvala Bogu. On je juče operisan, a u pitanju je neka blaža cista na debelom crevu, daleko bilo da je tako nešto opasno. Bora je sada na intezivnoj nezi i ne možemo da idemo u posetu, ja bih prva otišla da može. - ispričala je Mala Cana na početku razgovora za Espreso.co.rs, a potom dodala:

foto: Pritnscreen

- Dva dana je bio na dijeti pre operacije i žalio mi se na tu hranu, jer je on veliki gurman i voli mnogo da jede. On je čovek koji jednom godišnje ide na rutniske preglede. Biće dobro, uskoro će i izaći iz bolnice. - rekla je pevačica.

- Nas dvoje imamo mnogo zakazanih nastupa u narednom periodu, i snimanja novogodišnjih emisija, ne bi on sve to zakazivao da je zaista u tako lošem stanju. - otkrila je Svetlana.

Inače, pevač se oporavlja od operacije, a sada mu je dozvoljena i upotreba mobilnog telefona, a kako saznajemo dobro se oseća samo je malo ošamućen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/I.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.