JEZIVA SCENA: Sloboda Mićalović umirala na sceni, PANIČILA I TRAŽILA POMOĆ! Spašavala je doktorka iz publike
Sloboda Mićalović, Foto: Savina Smederevac

drama U UŽICU

JEZIVA SCENA: Sloboda Mićalović umirala na sceni, PANIČILA I TRAŽILA POMOĆ! Spašavala je doktorka iz publike

Svi su bili u strahu za njen život 

Objavljeno: 07.11.2019. 10:36h
  • 1

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno delovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć!

Ona nije bila jedina koja je reagovala na scenu iz pozorišnog komada "Lorencačo". Još jedan doktor je pošao iz zadnjih redova na scenu, dok je nekoliko njih iz publike zabrinuto vikao: "Njoj stvarno nije dobro! Pomozite joj!"

.

foto: Instagram

Sve se odigralo na predstavi druge takmičarske večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu "Lorencačo". U jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić. Uporno viče:"Otvorite vrata!" Prilaze i drugi glumci iza scene i zabrinuto deluju. U tom momentu i publika počinje da se vrpolji, neki ustaju i viču: "Pomozite joj!".

Na scenu iz publike se penje doktorka, dok je drugi doktor iz zadnjih redova stigao do pola sale. Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

Bonus video:

(Espreso.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media