HALIDOV SIN NAPRAVIO DETE MALOLETNICI? Folker opet u centru PAŽNJE zbog SKANDALA
Foto: Prinscreen

VEĆ SE USELILA U KUĆU

HALIDOV SIN NAPRAVIO DETE MALOLETNICI? Folker opet u centru PAŽNJE zbog SKANDALA

Naslednik folk pevača u januaru postaje otac, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, njegova izabranica će, pošto još ide u školu, zbog porođaja morati da pauzira s nastavom

Objavljeno:

Sin Halida Muslimovića, Enis (27), za tri meseca postaće otac! Kako Kurir Stars saznaje, naslednik folk pevača iz Bosne i Hercegovine čeka dete sa sedamnaestogodišnjakinjom M. A. iz Banjaluke, sa kojom je izvesno vreme u vezi, a odnedavno i žive zajedno.

Inače, o ovoj temi već izvesno vreme spekuliše se estradom, pa smo rešili da se raspitamo malo više o tome.

"Enis se osam godina zabavljao sa jednom devojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta devojčica još ide u srednju školu, ali verovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda", kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kontaktirali smo i sa Halidom, koji je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, pa je zbog toga dosta nepoverljiv prema novinarima. Pitali smo ga da li je istina da postaje deda, što je on potvrdio.

"Posle kiše sunce, oko mene i u meni sve je lepo. Ja sam u onom ružnom svetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo... Hvala na čestitki, pozdrav za Kurir, kakav-takav je", napisao nam je Halid.

Inače, bosanski mediji pisali su o vezi maloletne M. A. i Enisa, a kako navode, njih dvoje neće u skorije praviti svadbu. Ipak, Halid i njegova supruga podržavaju svog sina, a pomažu mu i s renoviranjem novog doma, gde će budući roditelji živeti sa naslednikom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.