ZUBI KAO RASPORED ČASOVA: Internetom kruži snimak Dragane Mirković IZ MLADIH DANA, ovakvu je niko nikad nije video!
Foto: Printscreen/ Instagram/ mytavplovak

hit!

ZUBI KAO RASPORED ČASOVA: Internetom kruži snimak Dragane Mirković IZ MLADIH DANA, ovakvu je niko nikad nije video!

Još tada je bilo poznato da će Dragana postići veliki uspeh i postati jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih pevača na našim prostorima

Objavljeno:

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, a tokom 35 godina karijere neprekidno je pomerala muzičke granice.

Njena karijera pevačice je počela tako što je pevala na jednoj svadbi gde ju je čuo istaknuti pokojni kompozitor Novica Urošević koji je u Dragani video veliki talenat. Prvi album izdala je 1984. godine i on je prodat u 160.000 primeraka, a sa svakim svojim novim albumom, Dragana je menjala i svoj izgled.

foto: Printscreen

Dragana je 1986. godine postala član "Južnog vetra", rame uz rame sa Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem i Sinanom Sakićem.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada je Dragana nastupala sa "Južnim vetrom". U žutim pantalonama i patikama, zelenom mantilu i trakom na glavi, Dragana kao još uvek devojčurak, pevala je pesmu "Sreća mi je okrenula leđa", a publika je bila prosto oduševljena njome.

A ono što je svima zapalo za oko jesu njeni zubi koji su bili razdvojeni, kao i usta koja nisu bila puna kao sada, što dovodi Draganu do neprepoznatljivosti!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.