ONE SU BILE HIT DEVEDESETIH: Ove zvezde su NESTALE SA SCENE, a danas izgledaju OVAKO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

ONE SU BILE HIT DEVEDESETIH: Ove zvezde su NESTALE SA SCENE, a danas izgledaju OVAKO! (VIDEO)

Pesme se i dalje slušaju, iako se o njihovim izvođačima malo zna

Objavljeno: 19:59h

Većina muzičkih zvezda devedesetih je nestalo sa scene, pa mnogi koji i danas slušaju hitove uz koje su generacije odrastale, zaljubljivale se ili se prvi put poljubile, ni ne znaju kako one izgledaju posle nekoliko decenija.

Naime, njihove pesme žive za sebe, a izvođači koji se mogu videti u spotovima ili nekim davnim gostovanjima na TV ekranu, sada izgledaju potpuno drugačije. Vreme je, logično, učinilo svoje, a kako više nisu deo javne priče, pojedini su i zanemarili svoj izgled.

foto: Printscreen Youtube

Vesna Galiot Gala jedna je od prvih srpskih dens pevačica, koja se pojavila devedesetih godina, tačnije 1994. i postala jedna od najpopularnijih.

I dalje se pamte njeni hitovi "Nedostajaćeš mi", "Izaberi", "Zlatna ribica", "Budim se", a Gala je i pored uspeha koji je imala rešila da se povuče sa scene. U jednom trenutku je planirala da se vrati namuzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

foto: Printscreen Youtube

Svakako jedna od pevačica koja je obeležila devedesete i početak dvehiljaditih na domaćoj pop sceni je i Svetlana Ceca Slavković, a mnoge njene pesme, poput "Tajne" i "Mimikrije", i dalje se rado pevaju i puštaju na radio stanicama.

Poznata je i po vezi sa Željkom Joksimović, dok još nije bio stekao slavu, a jedna je od retkih na estradi kojoj nikako nije prijalo medijsko eskponiranje.

foto: Printscreen Youtube

Pevačica Ružica Čavić bila je u jeku popularnosti devedesetih i dvehiljaditih, kada je kvalitetnim vokalom i hitovima poput "Sve ja to poštujem" i "Mito, bekrijo" ostavila trag na domaćoj muzičkoj sceni.

Ružica se i danas bavi muzikom, ali ne kao solista, već članica ženskog benda "ONe TRI", zajedno sa Svjetlanom Cecom Vidović i Majom Tatić.

foto: Printscreen Youtube

S druge strane, ima i onih, poput Zane, koji su opstali na muzičkoj sceni kao prvog dana, pa čak i bolje izgledaju nego u godinama s početka karijere.

U video-prilogu pogledajte još zvezda devedesetih koje ste voleli - kako su izgledale nekada, a kako danas izgledaju!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.