KARLEUŠA DAJE 50.000 EVRA ZA LEČENJE: Ceo svoj novogodišnji honorar POKLANJA BOLESNOJ DEVOJČICI
Foto: Printscreen, Privatna arhiva

humano!

KARLEUŠA DAJE 50.000 EVRA ZA LEČENJE: Ceo svoj novogodišnji honorar POKLANJA BOLESNOJ DEVOJČICI

Pevačica je našla i bolnicu u Grčkoj, koja je jedina pristla da počne lečenje Sofije Nakić od sarkoma

Objavljeno:

Sofija Nakić (16), devojčica iz Aleksinca koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, posle višemesečne borbe konačno će danas otići u Atinu na lečenje, i to zahvaljujući Jeleni Karleuši, koja je uspela da pronađe odgovarajuću bolnicu u Grčkoj.

Humani gest poznate pevačice oduševio je celu Srbiju. Ona će dati ceo novogodišnji honorar od 50.000 evra za terapije ovoj devojčici, ali malo ko je znao da je Jelena uključena u lečenje i na druge načine.

foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

Naime, Sofijin otac Bojan Nakić rekao je da je njihovoj porodici izuzetno teško da skupe novac za lečenje, kao i da dugo nisu mogli da pronađu bolnicu u kojoj bi mogla da se operiše njegova ćerka, ali da je to rešeno uz pomoć Karleuše.

Hvala Jeleni Karleuši, koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora", rekao je Nakić.

Kasnije se oglasila i pevačica, uputivši podršku Sofiji i zahvalnost grčkim lekarima.

Veliko hvala grčkim lekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kuvarisu na velikom srcu! Naša bolesna devojčica Sofija posle muke i odbijanja konačno ide na lečenje Tomo terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći!", napisala je Jelena.

Za Sofijino lečenje nedostaje još mnogo novca, a svi koji su voljni da pomognu mogu to učiniti uplatom na dinarski račun 160-552155-80, devizni 00-540-0004256.3 ili sms porukom sadržine 710 na broj 3030.

foto: Aleksandar Stojanović

NE PROPUŠTA NIJEDAN DAN

Karleuša opet na sudu

Raspored Jelene Karleuša izgleda tako što vikendom nastupa širom regiona i Evrope, a radnim danima uglavnom posećuje sudove, u kojima vodi mnogobrojne procese. I juče je imala ročište sa jednom medijskom kućom u Palati pravde. Stigla je oko podneva obučena u firmiranu garderobu, bez šminke, s tamnim naočarima, ali se nije dugo zadržala jer se sudski proces nije održao.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.