JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA 6 PREKRŠAJA ZA 20 MINUTA! Ovo BAHATO ponašanje DIVE je za ZATVOR I ODUZIMANJE DOZVOLE
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO PONAŠANJE

JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA 6 PREKRŠAJA ZA 20 MINUTA! Ovo BAHATO ponašanje DIVE je za ZATVOR I ODUZIMANJE DOZVOLE

Zbog bahate vožnje Jeleni Karleuši preti oduzimanje vozačke dozvole i debela novčana kazna zbog prekršaja koje je napravila u samo jednom danu, tačnije, za samo nekoliko sati.

Objavljeno: 06.11.2019. 11:57h
  • 9

Nepoštovanje zakona i brutalni prekršaji koje je pevačica počinila spadaju u nasilničku vožnju. Osim što redovno prolazi na crveno svetlo i time ugrožava ne samo sebe već i sve ostale učesnike u saobraćaju, pevačica je sada zaobišla kolonu vozila na crvenom svetlu, i to u nepropisnoj traci.

Naime, Jelena je krenula iz svog doma na Dedinju i pošto joj gužva u naselju Banjica nije odgovarala, ona je prešla u drugi smer, i to preko travnate površine. Zatim je pokušala da prođe putem koji je blokiran, ali joj saobraćajac koji je stajao na dežurstvu to nije dozvolio, iako se ona dugo raspravljala sa njim. Tako besna okrenula je automobil nasred puta, ne mareći ni za policajca ni za vozače koji su joj nervozno svirali.

foto: Printscreen

Ako uzmemo u obzir sve ovo, Karleuša je samo u svom komšiluku napravila već tri prekršaja koja su strogo kažnjiva. Međutim, tu nije bio kraj. Kako samozvanoj divi nije odgovaralo da kruži, te je htela na svaki način da zaobiđe gužvu, ona je napravila još jedan brutalan prekršaj, pa je pokušala celu kolonu da obiđe trakom u suprotnom smeru. Vozila iz drugog pravca su nailazila, a kako zbog Karleušinog bezobraznog ponašanja nisu mogla da prođu, napravio se pravi kolaps. Iako je Jelena pokušavala da se uključi u pravu kolonu, niko nije hteo da je pusti. Da stvar bude još gora, Hitna služba nije mogla da prođe zbog pevačicine nasilničke vožnje i nepropisnog stajanja u drugoj traci, piše Srpski Telegraf.

Nakon toga Jelena nije stala, već je nastavila da pravi brutalne prekršaje, pa je tako u velikom zaletu jedva zakočila, a zatim u nekoliko minuta prošla kroz dva crvena svetla. Ako sve uzmemo u obzir, JK je u roku od 20 minuta napravila šest ozbiljnih prekršaja i svima pokazala da ne poštuje zakon.

Budući da Zakon o saobraćaju u Srbiji propisuje da nakon sakupljenih 18 kaznenih poena sledi oduzimanje vozačke dozvole, pevačici će verovatno nakon ovako brutalnih prekršaja trajno biti oduzeta dozvola.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media