KIJA I SLOBA BRUTALNO PLJUVALI LUNU NA REVIJI: Koliko se ugojila ona KRAVETINA, TVOJA ĐOGAJKA!
Foto: Espreso

SUSRET BIVŠIH

KIJA I SLOBA BRUTALNO PLJUVALI LUNU NA REVIJI: Koliko se ugojila ona KRAVETINA, TVOJA ĐOGAJKA!

Bivši supružnici bez dlake na jeziku.

Objavljeno:

Ljubavni trougao iz "Zadruge 1", Luna Đogani, Sloba Radanovi i Kija Kockar, prisustvovao je modnom događaju Fešn selekšn pre dva dana, a bivši supružnici su nakon susreta sa Đoganijevom osuli paljbu na račun njenog izgleda, piše Srpski telegraf.

Luna je stigla prva, i na reviji izvela svoj hit "Deveti krug", a tokom nastupa borila se da spreči da joj grudi ispadnu iz crnog kombinezona.

- Plašila sam se da mi se ne dogodi peh, pošto je poznato da su mi se razne stvari omakle pred kamerama. Dobila sam zahtevan kombinezon za reviju, pa sam morala da pazim na dekolte - priznala je Đoganijeva.

foto: Pritnscreen

Posle nastupa pobednice "Zadruge 2" održana je revija modnog kreatora Bate Spasojevića, a među brojnim poznatim ličnostima koje su bile na njoj, nalazili su se i Kija Kockar i Sloba Radanović. Bivši bračni par nije propratio nastup Slobine bivše ljubavnice, ali su zato na trenutak uspeli da vide Lunu u hodniku Belekspo centra, a izvor sa lica mesta tvrdi da su se podsmevali njenom izgledu.

- Kija i Sloba su došli odvojeno na modni događaj, ali su sedeli jedno pored drugog. Na hodniku su spazili Lunu kako odlazi nakon nastupa. Kada je revija počela, Kristina je došapnula Slobi: "Koliko se ugojila ona kravetina. Uvek si znao da izabereš." Radanović ju je namršteno pogledao i upitao: "O kome pričaš, bre?" Kija se podrugljivo nasmejala, a zatim rekla: "O tvojoj Đogajki!" Pevač je neko vreme nemo gledao u prazno, a zatim tiho uzvratio bivšoj supruzi: "Stomak joj se naduo, šta znam, grudi vade prosek." Komunikacija je nakon ovih Slobinih reči obustavljena - kaže izvor, koji je sedeo pored bivših supružnika.

Kija i Sloba se do kraja modnog događaja nisu razdvajali, a po završetku, svako je otišao na svoju stranu, kao da se nikada nisu poznavali.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.