POSLEDNJI SATI ŽIVOTA MILANA MLADENOVIĆA: Imao je 35 kg i pozvao je nju da ga mazi! Potresna priča o LEGENDI
Foto: preentscreen, Facebook

25 GODINA OD SMRTI

POSLEDNJI SATI ŽIVOTA MILANA MLADENOVIĆA: Imao je 35 kg i pozvao je nju da ga mazi! Potresna priča o LEGENDI

Prošlo je punih 25 godina otkako je ovaj svet napustio Milan Mladenović, frontmen EKV-a i jedan od najvećih muzičara u istoriji ovih prostora.

Objavljeno:

Tog 5. novembra 1994. godine Mladenović je preminuo od raka gušterače, a mesecima se govorilo o tome da je oboleo od side. U poslednjim satima njegovog života s njim je u sobi boravila njegova koleginica iz benda Margita Stefanović Magi.

O poslednjim satima Mladenovićeva života u svojoj knjizi "Osećanja. O, sećanja" progovorila je i Margitina bliska prijateljica Lidija Nikolić.

"Dan pre Milanove smrti Magi je bila u svom stanu na Slaviji. Zazvonio je telefon. 'Možeš li doći do nas? Milan želi da vidi samo tebe', vapila je Milanova mama Danica. Magi je odmah uhvatila taksi i otišla do stana Mladenovića u Novom Beogradu. Milan je ležao u krevetu. Bilo je mračno", piše Nikolić u knjizi o poslednjem susretu dve rok legende.

"'Nemoj plakati, sve smo ovo znali', rekao je Milan. Zatražio je da stavi glavu u Margitino krilo i da ga ona mazi. To su često radili. Zaspao joj je u krilu. Ostala je nekoliko sati sama s njim. Na rastanku mu je rekla: 'Vidimo se sutra.' Nije joj ništa odgovorio. Samo ju je nežno pogledao. Sutra je preminuo", prepričala je Lidija Nikolić.

Neki navode da je slavni muzičar u trenutku smrti imao samo 35 kilograma. Tri meseca pre smrti pozlilo mu je nakon koncerta u Budvi pa je hitno prebačen u bolnicu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.