TOMOVIĆ VARAO ŽENU SA NJENIM BRATOM PRED NJOM: Napili su se, igrali MASNE FOTE PA POČELI STRASNO DA SE LJUBE!
Foto: Printscreen Instagram

SKANDAL!

TOMOVIĆ VARAO ŽENU SA NJENIM BRATOM PRED NJOM: Napili su se, igrali MASNE FOTE PA POČELI STRASNO DA SE LJUBE!

Neverovatno priznanje!

Objavljeno:

Popularni pevač Bojan Tomović (Ammar Moštrokol) nedavno je pokušao da izvrši samoubistvo zbog velikog pritiska koji je trpeo poslednjih godina zbog bipolarnog poremećaja. A kap koja je prelila čašu bile su pretnje koje je dobijao od pojedinih učesnika rijalitija i njihovih bližnjih.

Nakon što se izvukao iz kritičnog stanja, juče je ponovo šokirao javnost kada je gostujući u jednoj radio emisiji na pitanje voditelja "Zbog čega si se razveo nakon 13 godina braka", Bojan odgovorio:

- Razveo sam se zato što sam varao ženu sa njenim bratom od strica i to na njene oči. Napili smo se, staro društvo, igrali masne fote i palo se na nas dvojicu da se poljubimo. Uh kad smo se dohvatili, još on ima debela lepa usta, kao Severina, sve sam ga posle zezao rekoh, uh kako se dobro ljubiš, ko zna kako ga tek dobro pu*iš. Iskreno, i dao bih mu da mi ga ispu*i, jer usta su usta, rupa je rupa. Svi smo naši, samo jaši" - kroz smeh je rekao Tomović i nastavio:

foto: Printscreen Instagram

- Šalim se naravno, nisam se razveo zbog toga, nego mi je bipolar bukvalno uništio i život i zdravlje, pa i brak, a što se tiče brata bivše žene, to se ne šalim, zaista se dobro ljubi i dosta više sa lažnim moralom i foliranjem, pa barem 80 posto estrade je u bisex fazonu, a ovamo kao sve veliki vernici, tetoviraju krstove gde god stignu, nose brojanice čak i na onu stvar, a kad se našmrču i napiju onda pu*e jedni drugima - bez dlake na jeziku je govorio Tomović.

- Gej je ok, ja sam liberal u duši i to da li će neko da spava sa muškarcem, ženom, vibratorom ili nekim seratorom to je stvar ličnog izbora. Pa 21. vek je zaboga. Kažu da nema seksa dok ne udare ja*a o ja*a" - za kraj se našalio popularni pevač, a mnogi spekulišu da je ovo bpriznanje jedan do glavnih razloga da pevač digne ruku na sebe.

Na sreću sve se dobro završilo i on je van životne opasnosti!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.