HRVATI ISPROZIVALI SRPSKU INSTAGRAM ZVEZDU: Objavila je fotografiju zbog koje je dobila SIROTINJSKI KOMPLEKS!
Dara Kolić, Foto: Instagram

brutalno!

HRVATI ISPROZIVALI SRPSKU INSTAGRAM ZVEZDU: Objavila je fotografiju zbog koje je dobila SIROTINJSKI KOMPLEKS!

Zapalila je internet!

Objavljeno:

Srpska insfluenserka Dara Kolić naišla je na niz osuda nakon što je objavila fotografiju na kojoj je tagovala sve što nosi na sebi, kao i lokaciju na kojoj se nalazi.

Dara je objavila fotografiju iz restorana pa na svoju glavu stavila tag _dalinda, što je naziv njenog korisničkog profila na Instagramu, zatim je na ogrlicu stavila oznaku "Swarovski" pa na sat "Michael Kors". Potom je tagovala i marku haljine koju je nosila, ali i narukvicu.

foto: Instagram

Na stonjak je dodala tag restorana u kojem se našla, ali ni luksuzni sat dečka koji sedi preko puta nje nije izostao sa taga.

Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, a neki tviteraši su je opisali kao "sirotinjski kompleks starter pack".

foto: Pritnscreen

Dara je nakon svega fotografiju izbrisala pa se oglasila. "Društvene mreže su opasna stvar i vaši zlonamerni komentari stvarno mogu povrediti nekog. Ako vam se ne sviđa nečiji sadržaj ne morate ga pratiti, nitko vas ne tera na to. Što ja uopšte ovo pišem?" zapitala se.

"Ljudi samo želim da se ispričam na ovoj nepotrebnoj drami neće je više biti, osećala sam potrebu da nešto kažem. Sad se odjavljujem", dodala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.