BEBI DOL NEMA NI DINARA! Četiri meseca nije plaćala KIRIJU, a onda PLAKALA GAZDI I KUKALA
Foto: Printscreen Youtube

TRAGEDIJA VELIKE ZVEZDE

BEBI DOL NEMA NI DINARA! Četiri meseca nije plaćala KIRIJU, a onda PLAKALA GAZDI I KUKALA

Pevačica Bebi Dol se, prema pisanju medija, iselila iz stana na Vračaru u kome je donedavno živela jer nije imala dovoljno novca da plaća kiriju.

Objavljeno:

Bebi Dol navodno četiri meseca nije platila kiriju i račune za struju i infostan, piše "Kurir".

Kako se dalje navodi, izvor blizak pevačici ispričao je da je ona preko noći pobegla iz stana jer ju je bilo sramota da vlasniku saopšti da nema dovoljno novca za kiriju.

- Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec - mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve - rekao je izvor pomenutog lista i dodao:

foto: Dragana Udovičić

- Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosila je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio.

Kako se navodi, Bebi Dol povremeno ima nastupe, ali je novac koji od toga zaradi nedovoljan za troškove koje ima, a pre godinu i po dana imala je sličan problem.

Iz stana u kome je tada živela vlasnik je izbacio njenog supruga Aleksa Todorovića, budući da je Bebi Dol tada boravila u rijalitiju "Zadruga".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.