KEBA DOŽIVEO NESREĆU, ZAVRŠIO U URGENTNOM: Pevač leteo nekoliko metara, ukazana mu pomoć!
Foto: Filip Plavčić

POVREĐEN

KEBA DOŽIVEO NESREĆU, ZAVRŠIO U URGENTNOM: Pevač leteo nekoliko metara, ukazana mu pomoć!

Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

Objavljeno: 22:57h

Pevač Dragan Kojić Keba je u toku imitacije u okviru emisije "Tvoje lice zvuči poznato" doživeo nezgodu.

Naime, on je bio iza zavese koja je trebala da se podigne u toku imitacije Džejmsa Brauna, ali nije podignuta na vreme, a kada se podigla, odigla se i odbacila ga nekoliko metara.

Što se tiče toga kako sam, mogu reći da sam ovako i onako. Povredio sam desno rame i to je srećna okolnost jer sam pre nekoliko godina povredio levo. Da sam povredio isto, moglo je biti i gore", kaže pevač.

foto: Printscreen/Instagram/dragankojickeba

Nekoliko minuta pre ove imitacije pevao je sa Knezom na sceni pesmu Esme Redžepove, a nakon završetka počela je pesma Džejmsa Brauna. Bend je već bio na sceni, a velika zavesa iza bine, došlo je do greške među scenskim radnicima i zavesa nije podignuta na vreme.

Nisam bio svestan šta se dešava, ali sam morao da ustanem. Nikada nisam reagovao brže", kaže Keba koji nije želeo da odustane uprkos jakom bolu.

U tom momentu sam osetio jak bol, ali sam stegao zube i izdržao. Prišao mi je glavni čovek, ali sam rekao da želim da odradim tu ulogu dok je sve vruće. Čim sam završio imitaciju rekao sam da moram u Hitnu pomoć", ispričao je pevač.

foto: Printscreen, TLZP

Odmah je otišao u Urgentni centar sa scenskom šminkom koju nije stigao da stigne.

Ljudi su me gledali kao da sam lud, prošli put sam došao kao Severina", setio se Keba koji kaže da će mu sada davati mirnije uloge. Nema nameru da bilo koga krivi, čitava situacija je po njemu nezgoda koju niko nije želeo namerno da izazove.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.