HOROR NA SNIMANJU EMISIJE: Katarini Živković POZLILO! Odjednom osetila JAK BOL u glavi!
Katarina Živković, Foto: Printscreen

NEPRIJATNA SCENA

HOROR NA SNIMANJU EMISIJE: Katarini Živković POZLILO! Odjednom osetila JAK BOL u glavi!

Odmah je uskočilo obezbeđenje da je izvede na svež vazduh

Objavljeno:

Katarina Živković je jedna od najangažovanijih pevačica na našoj estradi, te nekad zna da radi i po 5,6 dana zaredom u nedelji. Takav tempo života, malo sna i neredovna ishrana su je doveli do zdravstvenih problema.

Kaća se pojavila na snimanju Zadrugovizije vidno malaksala, i iscrpljena ali je to nije omelo da odradi svoj deo posla najprofesionalnije moguće.

foto: Damir Dervišagić

Tokom prvih reklama osetila je jaku glavobolju zbog koje je počela nesvest da je hvata. Odmah je uskočilo obezbeđenje da je izvede na svež vazduh, kako bi došla sebi. Katarina je odbila Hitnu pomoć jer joj se stanje popravilo nakon kratke pauze, pa je snimanje mogla da nastavi.

- Šta da vam kažem, puno radim, a malo spavam i verovatno je to glavni uzrok. Takođe glava me zabolela od falsiranja i svega, ali izborila sam se (smeh). Jedva čekam da dođem kući i da malo odmorim iako odmah ujutru idem za Crnu Goru na nastup - rekla je Katarina.

Bonus video

PUNA KUĆA POKLONA! OVAKVU ROĐENDANSKU PROSLAVU SVAKA DEVOJKA BI POŽELALA: Aleksandra Bursać proslavila 31. rođendan KAO PRINCEZA! A tek da čujete kako je ZAPEVALA PRIJA!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.