CECIN VLADIKA VENČAVA VELJKA I BOGDANU: Bili NA SAVETOVANJU, a DUHOVNIK je za Veljka uradio nešto NESVAKIDAŠNJE!
Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: Dragana Udovičić

BILO JE LOGIČNO

CECIN VLADIKA VENČAVA VELJKA I BOGDANU: Bili NA SAVETOVANJU, a DUHOVNIK je za Veljka uradio nešto NESVAKIDAŠNJE!

Vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima

Objavljeno:

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović izgovoriće sudbonosno "da" 24. novembra u Hramu Svetog Save u Beogradu. Cecin dugogodišnji duhovnik, vladika Stefan Šarić, venčaće mladi par.

Naime, Veljko je izrazio želju da dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović venča njega i njegovu izabranicu.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Stefan Šarić, episkop mezijanski, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njene dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza između njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesionalni bokserski meč - kaže izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

- Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi - kaže izvor.

Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro.

foto: Damir Dervišagić

Izvor ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina. Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradicionalnu svadbu, na kojoj će se ispoštovati svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić.

Bonus video

POTPUNO PRIRODNA! Ceca u autobusu, bez trunke šminke, pokazala kako izgledala kada nije SAVRŠENO DOTERANA!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.