Fanovi JK će odlepiti kad čuju šta je Macura rekla za Cecu! (FOTO)

Prvo Vučić, pa ovo!

Fanovi JK će odlepiti kad čuju šta je Macura rekla za Cecu! (FOTO)

Doktorka Nada Macura je posle sučeljavanja s JK iskomentarisala i "majku nacije"
Objavljeno:

Najpopularnija doktorka u Srbiji, Nada Macura istakla je kako redovno prati modne trendove i čita magazine o stilu odakle i nalazi inspiraciju. Nada Macura želi da vežba samo s jednom pevačicom! Nećete verovati kojom! (FOTO)

Macura je istakla i kako ume da se obuče kao "obična prolaznica koju sretne na ulicama grada." - Ja volim da čitam modne časopise. Detalje o stilu i oblačenju “kupim” iz italijanske mode. Nekada kada vidim ženu koja je obučena po mom ukusu, ja je iskopiram", priznala je Macura za emisiju "Premijera". Kada je reč o zvezdama sa estrade, Macura nema dilemu ko je najbolje obučena pevačica. - Definitivno je Ceca Ražnatović ona koja ima drugačiji stil od ostalih. Ona je nešto što je nedodirljivo. Ceca jednostavno ima svoj prepoznatljiv stil koji nema niko na estradi, bila je jasna Nada.
Ali, da li se ovde vidi neki animozitet između Macure i JK. Naime, nakon što je isprozivala Jelenu Karleušu u jednoj emisiji gde je gostovao i Aleksandar Vučić, sada joj je zadala novi udarac pohvalivši njenu najveću suparnicu, Cecu. I to ni manje ni više nego za stil, po kome je baš Jk šrepoznatljiva. - Molim Jelenu da mi ne upada u reč, neće sa mnom izaći na kraj, ja nisam sa estrade, stala je tada u odbranu premijera, Nada Macura.
Divi se ovo uopšte neće dopasti.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.