SLOBA KONAČNO STAVIO TAČKU NA SVE GLASINE: Pevač izneo do sad NEPOZNATE DETALJE iz svog života!
Foto: Printscreen Instagram

otkrio

SLOBA KONAČNO STAVIO TAČKU NA SVE GLASINE: Pevač izneo do sad NEPOZNATE DETALJE iz svog života!

Otkrio svoj emotivan status

Objavljeno:

Sloba Radanović nedavno je bio u centru sve pažnje zbog drame sa bivšom ženom Kijom Kockar. Međutim, posle svega toga, ali i brojnih poslovnih obaveza, on mašta samo o dobrom odmoru i to bez lepše polovine.

Kako je istakao, okrenut je isključivo karijeri. Nije se, kaže, zaljubio u međuvremenu, niti trenutno radi na tom polju.

"Promukao sam, nastupao sam, a i neispavan sam hronično. Jedva čekam odmor da se baš lepo odmorim. Bitno mi je da sam otpevao novu pesmu, pre toga je sve bilo okej, glas mi je pukao pošto sam je snimio. Što se tiče pesme, čim sve bude namontirano, ugledaće svetlost dana", rekao je Sloba.

Što se odmora tiče, destinacija mu nije prioritet.

"Nije mi primarna destinacija, već mi je primarno da odem, odmorim glavu i isključim se od svega. Sve ću to u dva, tri dana da organizujem."

"Ništa ne dolazi u obzir, pa ni žene. Nisam se zaljubio u međuvremenu, niti trenutno radim na tom polju. Mnogo sam se poslu posvetio, nastupima i trenutno završavam pesmu i spotove. Na privatnom planu sam imao peripetije i trenutno sam okupiran drugim stvarima. Mislim da zaljubljenost dolazi sama po sebi", istakao je on.

Njegova majka Draginja uskoro bi trebalo da ide na operaciju, a pevač je sve vreme uz nju i pruža joj maksimalnu podršku.

"Mama je dobro, operacija treba da bude uskoro. Ne znam tačno kada, uskoro ide na završne preglede."

Inale, Slobodan se nedavno našao na istom događaju na kojem su bile njegova bivša supruga Kija, kao i bivša devojka Luna Đogani. Tom prilikom rekao je da nema problem da se susretne ni sa jednom, ni sa drugom, jer su svi javne ličnosti.

"Ne plašim se nikoga i došao sam ovde da ispoštujem domaćine. Nadam se da se obe dobro provode. Od toga što se desilo je prošlo skoro dve godine... Vodim se time da svako treba da nastavi da vodi svoj život onako kako treba. Ako nam se putevi susretnu... Javne ličnosti smo svi, tako da ćemo se susretati još sigurno 300 puta. Zamisli da svaki put to pravi problem", rekao je tom prilikom on.

Takođe, kako se navodi, na tom nedavno održanom događaju na kojem su se našli Kija, Sloba i Luna, Đoganijeva je došla zajedno sa Markom i Anabelom, ali je čitavo veče provela gledajući u bivšeg. Priča se da je ona sve vreme posmatrala gde je pevač i šta radi, te nije skidala pogled sa njega. Sloba na nju, navodi se, nije obraćao pažnju, već joj je okrenuo leđa i pričao sa svojim menadžerom, a u jednom trenutku se približio separeu u kome je sedela Kija Kockar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.