Nakon globalnog lansiranja, IQOS 3 Duo dostupan i na našem tržištu
Foto: ND Studio.

najnoviji proizvod

Nakon globalnog lansiranja, IQOS 3 Duo dostupan i na našem tržištu

Kompanija je u poslednjih 15-ak godina na globalnom nivou uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja

Objavljeno:

Beograd, 31. oktobar 2019. godine – Sa namerom da dodatno unapredi proizvode bazirane na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, kompanija Filip Moris predstavila je IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je stigao i na naše tržište.

foto: ND Studio.

Nakon globalnog lansiranja u Japanu, Koreji i Rusiji, Srbija je među prvim zemljima Evrope u kojima je ovaj najpopularniji bezdimni duvanski uređaj namenjen odraslim pušačima, dostupan.

IQOS 3 Duo dizajniran je tako da prelazak sa tradicionalnih cigareta na manje štetnu opciju učini još jednostavnijim, a posebnu pogodnost čini mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poređenju sa prethodnim verzijama ovog uređaja, IQOS 3 ili IQOS 2.4+.

foto: ND Studio.

„Udružili smo nauku i nove tehnologije kako bismo odraslim pušačima koji žele da nastave da konzumiraju duvan, dali mogućnost da, u odnosu na klasične cigarete, izaberu proizvod koji će im znatno manje škoditi. Lansiranje IQOS 3 Duo uređaja potvrda je naše posvećenosti da svet bez duvanskog dima učinimo mogućim“ – izjavio je Aleksandar Jakovljević, generalni direktor kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

foto: ND Studio.

Kompanija je u poslednjih 15-ak godina na globalnom nivou uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrevanja duvana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu da puše, opredeli za manje štetnu opciju od cigareta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.