Takmiče se u bahatosti? 5 dokaza da su Veljko i Viktor totalno van kontrole od 18. rođa! (FOTO)

mamini sinovi

Takmiče se u bahatosti? 5 dokaza da su Veljko i Viktor totalno van kontrole od 18. rođa! (FOTO)

Imaju svet na tacni! I Sinovi poznatih pevačica Lepe Brene i Cece Ražnatović kao da se takmiče ko će pokazati veću bahatost.
Objavljeno: 00:22h
Veljko Ražnatović i Viktor Živojinović imaju mnogo toga zajedničkog, a pre svega činjenicu da su sinovi poznatih roditelja. Srbija je dobila 3 nove zvezde, koje će zaseniti sve Ražnatoviće, JK i Severinu! (VIDEO)
Gala žurke maminih sinova: Živojinovići vs. Ražnatovići - čije punoletstvo je bilo luksuznije? (FOTO) maksimalno iskorišćavaju činjenicu da su i oni na neki način postali selebritiji. a neretko se čini da se Cecin i Brenin sin takmiče u bahatosti.
Veljko je odavno poznat kao momak koji voli brzu vožnju, a nekoliko puta je trpeo i posledice zbog toga.
Da, vozač tada nije bio Ražnatović, ali nije imao ništa protiv da sedne u auto sa bahatim vozačem. On je jednom prilikom postavio snimak na kom se vidi kako pretiče autobus koji stoji na crvenom svetlu, a mladi Ražnatović prolazi pored njega baš u trenutku kada se pali zeleno.
Ni Brenin mali nije mnogo bolji od Cecinog mezimca. Viktor je nedavno uhvaćen kako sa ocem Bobom Živojinovićem uživa u brzoj vožnji auto-putem.
Mladi Živojinović je ostao u automobilu, gde je legitimisan, a pokušao je i da se izvadi na svoju popularnu majku, što mu nije uspelo. a dodatno je komplikovalo situaciju i to što je Viktor vozač početnik.
Njihove porodice potrudile su se da im naprave žurke za pamćenje, pa su proslave svojih punoletstava raskošno proslavili.
Printscreen/Youtube
Veljko je 18. rođendan proslavio u jednom beogradskom luksuznom hotelu.
a Veljkovo punoletstvo okupilo je veći deo estrade i tadašnji politički vrh Srbije.
Lepa Brena je svom mezimcu organizovala žurku takođe u jednom luksuznom hotelu, a proslava je trajala do jutra.
Živojinovići su iskeširali čak 30.000 evra za gala proslavu,
a mladi Živojinović je poželeo da dobije što više novca.
Damir Dervišagić
Dok je Ceca častila jedinog sina zlatnim roleksom, Viktoru su ostale samo puste želje. Živojinović je izrazio želju za brzim kolima,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.