SNEŽANA SAVIĆ O OVOME NIKAD NIJE ŽELELA DA PRIČA: Muž je ostavio, pa oženio tri decenije mlađu POPULARNU GLUMICU!
Foto: Printscreen

au

SNEŽANA SAVIĆ O OVOME NIKAD NIJE ŽELELA DA PRIČA: Muž je ostavio, pa oženio tri decenije mlađu POPULARNU GLUMICU!

Rešila da progovori

Objavljeno:

Glumica Snežana Savić oduvek je važila za svestranu ženu, majku, damu, koja odiše harizmom i stilom. Snežana nikada nije volela da svoj privatni život javno eksponira, ali neki detalji su svima dobro poznati.

foto: Printscreen

Naime, Snežana iz braka sa Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica. Savićeva i Lazić su svoju bračnu zajednicu okončali posle nekoliko godina, a on se posle toga ponovo oženio, i to glumicom koja je od njega mlađa 30 godina Draganom Turkalj. Lazić je sa svojom izabranicom dobio blizance, sina i ćerku, u 76. godini.

Snežana je sada za ekipu emisije "Premijera" priznala da i pored mnogih briljantnih uloga koje je odigrala u životu, one najvažnije, koje nisu za publiku, nije odigrala kako je planirala.

foto: Printscreen

- Postoje neke životne uloge koje nisam odigrala onako kako sam ja želela, a to je uloga da budem savršena u kući, da budem savršena majka, žena, supruga, domaćica, ja sam se trudila revnosno - rekla je glumica.

Uz njeno ime je oduvek išao epitet jedna od najlepših dama sa javne scene, a Savićeva sada priznaje da joj je održavanje tog epiteta bio veoma težak i naporan posao.

- To je ozbiljan posao, zato što žena treba da se bavi sobom i da u svakom trenutku nosi taj prefiks na pravi način, jer to je imperativ i to se od nje očekuje - navela je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.